Endnu en Littlethorn danser

Kennel Littlethorn i England er ved at sætte et tydligt aftryk i den internationale dog dancing verden. I England klarer Annette Lowe sig rigtig godt med Danny, der godt nok ikke er opdrættet af Kennel Littlethorn, men hans far er Littlethorn Galaxy og hans mor er 50% Littlethorn.

Annette Lowe med Danny

Her i Danmark har vi min Hero og Helles Jazz. Der er også Sidsels ‘Germal Prada’ (Wave), der godt nok ikke hedder Littlethorn, men som er 100% Littlethorn avl (Littlethorn Continental x Littlethorn Saphire). Alle 3 er unge hunde, men meget lovende.

Og nu er der så kommet en lille ny Littlethorn til Frankrig. Corinne Médauer, der var på det franske landshold ved VM 2010 og OEC 2011, har netop været i England og hente sin Littlethorn danser hjem. Duster er en lille blå/hvid hanhund efter Littlethorn Porche og Littlethorn Continental. Han er tæt beslægtet med de 3 danske Littlethorn dansere og et barnebarn til min smukke gamle Robbie.

Duster - netop ankommet til sit nye hjem i Frankrig

Jeg glæder mig til at følge Duster i fremtiden. Jeg er sikker på, at han bliver lige så fantastik som de andre Littlethorn dansere.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s