Sidste træning inden Semi Finalen

"You'll stay up till this dump shines like the top of the Chrysler building!"

På torsdag tager vi afsted til England. Biscuit er kvalificeret til Crufts Semi Finalen, der afholdes i Stoneleigh på lørdag. I morgen skal vi til dyrlæge og på onsdag er det pakke-dag, så formentlig var dagens træning den sidste inden konkurrencen.

Og heldigvis var det en god træning  – på trods af at det var meget svære forhold for lille Biscuit. Han eeeeeeelsker børn! Det er det bedste han ved og normalt kan han slet ikke bevare koncentrationen, hvis der er små børn rundt om ham, men i dag lå der is på vejen og samtlige af naboernes børn var ude og lege på ‘glidebanen’ lige ved siden af os. Trods det var Biscuit bare så fokuseret og tændt. Ikke en eneste gang stak han af, for at løbe hen og hilse på alle de fantastiske små lyserøde flyverdragter. Han elsker sit Annie program og det gør det bare så skønt at arbejde med det.

Legende børn er en udfordring for Biscuit og de var alle vegne rundt om os!

Border Collierne har det ikke nær så svært med børn som den lille blå og de var da også ret upåvirkede af deres leg. Super god træning for dem med alle de forstyrrelser.

Hero var fantastisk i dag. WOW WOW WOW! Vi trænede programmet igennem uden musik og med belønning for godt og hurtigt arbejde. Hvis der kom fejl rettede vi dem, så vi kom hele koreografien igennem med fokus på detaljer og flydende links. Vi havde det bare så sjovt og havde slet ikke lyst til at stoppe igen.

Beat øvede sig i at bakke hen mod børnene og forstyrrelserne uden at blive utryg selv om der var ‘gang i den’ bag ved ham. Det er ikke let at bakke hen mod noget, som man ikke er helt sikker på uden at vende sig om, men efterhånden, som det blev belønnet flere gange, blev han faktisk rigtig god til det og efter 10 – 15 minutter ignorerede han fuldstændigt alle de skrigende børn.

Whisper skal også konkurrere i England og han har – pga. et maveonde – haft 10 dages træningspause. Det er meget for Whisper. Han kører noget højt i de her dage, så vi gik Apollo 13 igennem uden musik. Stiller og roligt med lange stræk uden at skifte position og belønning for afslappet arbejde.  Det gør mig lidt anspændt at vide, at han nu får yderligere 4 dages pause og så skal han i konkurrence. Jeg håber, at jeg kan presse lidt små træningssessioner ind med ham undervejs, så han får afløb for sit behov for at arbejde. Ellers kan det være, at rejseoplevelserne hjælper lidt på hans overvældende entusiasme og behov for oplevelser.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning, Whisper. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s