Afgang mod England

Hazyland drengene er lige blevet luftet. Vi havde bildækket helt for os selv. Det har vi haft på alle vores lufteture her på færgen. Mærkeligt, for der er andre hunde om bord, men deres ejere ved måske ikke, at de kan komme ned og lufte undervejs?

Vi er på vej til England og befinder os lige nu på færgen mellem Esbjerg og Harwich.

Vi startede hjemme fra i går ved 12 tiden. Turen til Esbjerg blev kørt i et stræk uden nogen pauser undervejs. 2½ time tog det. Vel fremme gik hundene og jeg en lang tur i Esbjerg. Når Helle og jeg har været i England sammen, er vi altid gået ned mod havnen, når vi luftede hunde, men i går prøvede jeg, at gå den anden vej og det var en succes. Vi fandt et lille sti system, hvor der var græs og buske og meget bedre luftemuligheder end der hvor vi plejer at gå.

Vi gik en times tid i bidende kulde. Derefter var det tid til at checke ind. Lidt spændende, for det er første gang vi rejser under de nye regler, så der var lidt kriller i maven – mon vi havde gjort det rigtigt nok?!

Vi gik endnu en halv times tid rundt på området omkring færgen. Tilbage i bilen for at få varmen og så endnu 15 minutters luftetur lige inden vi kørte om bord.

På bil dækket kom vi til at holde lige ved siden af en norsk dame med 3 slædehunde og en kat. Hun havde lejet sit hus i Norge ud og flyttede til Skotland for at arbejde. Det var en livslang drøm for hende, at bo i Skotland, så nu skulle det være. Spændende!

Aftenen på færgen var ikke nogen fornøjelse. Vejret var ikke godt og skibet kastede sig frem og tilbage. Jeg havde taget søsyge piller, så jeg blev ikke søsyg, men det var alligevel meget ubehageligt.

Hvis du undre dig over hvad dette er, så er det 3 hunde i en bunke. Whisper og Hero tæt ved siden af hinanden (sorte dækkener) og Biscuit sovende hen over deres bagdele (farvet dækken)

Kl. 19.3o lufteturen gik fint – hundene virkede tilfredse og glade. Mellem 19.30 og 23 så jeg fjernsyn. Jeg prøvede også at være lidt på nettet (WOW der er gratis internet på færgen nu), men det var så ubehageligt at sidde op i det dårlige vejr og den meget vippende færge, at jeg snart gik tilbage til kahytten og tog en power-nap indtil lidt i 23, hvor jeg skulle lufte hunde igen. Som nævnt, har jeg ikke set damen med slædehundene eller nogen af de andre hundeejere under vores lufteture. 18 timer er godt nok lang tid for hundene, hvis de slet ikke kommer ud. Især fordi den norske dame fodrede sine hunde lige inden hun forlod dem i går, da vi kom om bord.

Min kahyt

Lidt mere fjernsyn og en god nats søvn, op og i bad og ned og lufte hunde igen. De så ud til at have haft en god nat, så det var dejligt. Alle virkede rolige og afslappede.

Kl. 23 lufteturen

Nu skal jeg snart have morgenmad og efter planen skulle vi ramme England ved 13 tiden.

I morgen skal Whisper og Biscuit til konkurrence. Whisper i Intermediate HTM og Biscuit i Crufts Semi Finalen. Kryds fingre for os.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, England, Hero, Whisper. Bogmærk permalinket.

2 svar til Afgang mod England

  1. Helle siger:

    Ser ud til at det – trods vejret – har været en okay tur indtil videre 🙂

  2. Pingback: Snevejr! « Hazyland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s