På færgen mod Esbjerg

Mine kufferter har tendens til at eksplodere, når jeg er ude og rejse – så indholdet spredes i hele lokalet. -Og eksplosionen denne gang må have været særlig voldsom, for det virkede som om, at mine ting var spredt i hele huset!!!

Morgenen blev brugt på at lokalisere ejendele rundt omkring i Kath og Davids hjem og få dem proppet tilbage i kufferter og tasker, så jeg kunne pakke bil… det var tid til at starte hjem-rejsen.

Da bilen var pakket, tog Kath og jeg hundene med ud på en sidste gåtur i skoven. Det var en smuk og klar solskins dag, så det var en skøn gåtur og hundene nød at strække ud.

De sidste ting blev pakket i bilen og lige som jeg skulle til at køre, dukkede Karen også op for at sige farvel. Sikke en dejlig overraskelse. Jeg er sikker på, at hjem rejsen blev lidt bedre efter at have fået et farvel knus af både Kath og Karen :-).

Drengene i Harwich

Turen til Harwich gik flydende og forholdvis let. Jeg kørte i 2 timer, holdte en halv times pause, hvor hundene kunne komme ud af bilen og kørte de sidste 1½ time. Vi var fremme i perfekt tid til en gåtur i Harwich inden check-in.

Drengene med udsigten over Harwich i baggrunden

Vejrudsigten havde lovet sne i området omkring Harwich i dag, men vejret var fantastisk. Høj sol og ikke specielt koldt. Dejligt.

Vi kom tilbage fra gåturen da de første biler kørte gennem check-in, så vi fulgte efter… endnu en gåtur rundt på kajen inden hundene fik deres dækkener på, så de var klar til natten i bilen. Perfekt timing – jeg nåede lige at putte Biscuit tilbage i bilen med dækken på og så kørte vi ombord!

Biscuit sikrede sig, at vi kom godt gennem check-in...

Jeg har været nede og lufte hunde for første gang. Alt roligt og de så veltilfredse ud. Det skulle bliver en rigtig kold nat – ned til -17 grader i Danmark, men det virkede ikke koldt på bil dækket, så jeg tror de får en ok nat. Næste luftetur er kl. 23, så der kan jeg tjekke igen, at de har det godt inden natten…

Normalt bestiller jeg den billigst mulige kahyt på færgen, men denne gang ændrede jeg rejse-tidspunkt med kort varsel inden afrejse, så der var ikke flere billige kahytter på den afgang, som jeg ønskede, så jeg måtte betale lidt mere for en bedre kahyt. Woooohoooo totalt luksus… Jeg har en sofa! Og et vindue! Så nu vil jeg gå ned i kahytten og nyde min luksus med lidt TV inden det er hunde-lufte og derefter sengetid.

Der er sofa og det hele i kahytten! Og et vindue!

Jeg har fået en fantastisk sengevarmer i fødselsdagsgave af Kath og David og efter at have sovet med den i 3 dage, kunne jeg slet ikke leve med ikke at have den i nat, så den er kommet med op på færgen, så min seng kan være dejlig varm, når jeg har luftet hunde 🙂

England forsvinder bag os... udsigten fra vinduet i min kahyt, da vi sejlede ud af havnen i Harwich.

Godnat alle sammen!

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, England, Hero, Whisper. Bogmærk permalinket.

3 svar til På færgen mod Esbjerg

  1. Kath Hardman siger:

    THanks for staying with us Emmy. Looks like no luggage has exploded in your cabin as yet!!!!

    Don’t forget to take the electric blanket off the bed in the morning!!!!!!!!!!!!!!

    Love Kath xx

  2. Pingback: Snevejr! « Hazyland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s