En rolig nat om bord

Morgen om bord på færgen

Mmmm gik i seng ved midnats-tid og blev vækket af vækkeuret kl. 7.30… I bad og så ned til hundene kl. 8.15.

Det var køligt på bil dækket, men ikke rigtigt koldt. Hundene har haft deres Back On Track dækkener på i nat – undtagen Biscuit, der ikke har et Back On Track dækken endnu, men han har et Hurtta og det skulle jo også være godt varmt. De så ikke ud som om, at de frøs. Faktisk virkede de glade og veloplagte, så det var dejligt.

Hundeguffere klar - tid til rejsens sidste luftetur

Den færge-medarbejder, der har stået for hundelufte-turene i går kl. 19 og her til morgen, har forelsket sig fuldstændigt i Biscuit. Hun kan slet ikke holde sig fra ham og synes at alt hvad han gør er bedårende. Og den slags tiltrækker jo Biscuit som en magnet, så han spiller også lidt ekstra op til hende… Vi har selvfølgelig snakket om hvorfor jeg har haft hundene med i England etc. så da vi havde gået rundt på dækket på en 20 minutters morgentur, fik Biscuit lov til at lave en lille opvisning for hende og de andre hundeluftere. Han var begejstret og skruede helt op for charmen :-).

I øvrigt insisterer samme færge-medarbejder på at tale engelsk til mig. Første gang vi var nede og lufte hunde, var der en engelsk mand med. Han havde ikke hund med på rejsen, men han havde to hunde, som han gerne ville have med til Danmark på ferie, så han spurgte ind til hvordan man gjorde og hvor svært det er. Jeg talte selvfølgelig engelsk til ham, men dansk til de danske/norske hundeluftere. -Men færge-damen har åbenbart bidt sig fast i, at jeg talte engelsk, for selv efter at vi i dag stod i en gruppe og jeg talte dansk til alle de andre hundeluftere, så tiltalte hun mig på engelsk, da vi blev alene igen…??? Jeg har en dansk bil med danske nummerplader…??? Jeg taler flydende dansk…??? Og når hun taler engelsk til mig, så svarer jeg på engelsk, så nu er det bare blevet pinligt, at fortælle hende, at jeg faktisk er dansk og taler dansk til dagligt… Men pyt… Vi er i land om 3 timer og så ser jeg hende formentlig ikke igen 😀

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, England, Hero, Whisper. Bogmærk permalinket.

2 svar til En rolig nat om bord

  1. Pingback: Snevejr! « Hazyland

  2. Helle siger:

    Hvis jeg havde været med så ville damen ikke have været i tvivl om at du var -og talte dansk 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s