Sidste fælles-træning inden årets første konkurrence

Når der er koldt og vådt og mørkt og is-fyldt uden for, så kræver det selv-disciplin at komme ud og træne… Eller også kræver det, at man har jævnlige træningsaftaler med andre, så man er nødt til at få arbejdet på tingene mellem træningsdagene. Man kan jo ikke være den eneste, der kommer næste gang og slet ikke har gjort fremskridt!

Så Helle, Jette og jeg har mødtes jævnligt gennem vinteren, både for at motiverer hinanden, men også fordi der bare er rart, at have nogen at diskuterer træningsudfordringer og ideer med. I dag mødtes vi hos Helle. Hun har en træningshal, hvor vi kunne træne i ly for vind og sne, hvilket absolut var en fordel i dag.

Det var vores sidste fælles-træning inden årets første konkurrence, så de nye programmer skulle gerne ‘sidde lige i skabet’ i dag… Hmmm, det gjorde de nu ikke!

Første hund på banen var Whisper – super pålidelig, super præcis og super tændt. Dejligt. Han lavede et flot Apollo 13 program i England for 14 dage siden og han var også rigtig god i dag.

 

Jeg bliver altid i godt humør af at træne med Hero. Han er bare så glad og fyldt med energi og det smitter. Vi har debut med hans nye program i næste weekend og jeg glæder mig bare så meget. Ikke fordi træningen i dag var fejlfri og fik mig til at tænke, at vi er super klar, men fordi vores nye program er så sjovt at lave, at jeg bare glæder mig til at få lov til at lave det i en stor ring med kostume og det hele på. Det bliver så sjovt!

Heros søster Jazz er også klar til næste weekend. Hun er i løbetid, men det kunne man ikke mærke på hende i dag. Hun gik på med krum hals og elsker sit nyt HTM program. Helle og Jazz’ træning ser rigtig godt ud og Helle har det fedeste kostume klar! Jeg glæder mig til at se hende med det på!

Jette og Addi – hold da op hvor gør de fremskridt hver gang vi mødes! Jeg elsker deres nye program – musikken og koreografien! Glæd jer til på lørdag, hvor de har debut med det!

Biscuit startede på sit nye program i dag. Det er svært!!! og frustrerende!!! at skulle koreografere noget nyt. Jeg har en masse ideer, men tingene hænger ikke rigtigt sammen og Biscuit bliver træt af det hele, fordi jeg ikke ved hvad jeg vil og skal. Men det er en fase, som vi skal igennem… vi ved jo af erfaring, at der lige pludseligt dukker et program frem af alt det forvirrende rod.

Jeg arbejder stadig på at finde den rekvisit jeg skal bruge til Beats nye program og før jeg får den, er det svært at komme videre. Beat hygge-træner derfor i øjeblikket, men jeg er ved at være noget utålmodig for at komme rigtigt i gang nu.

Da alle hunde havde trænet, var det fest tid! Addi har fødselsdag i morgen, så hun havde taget rejer med, som hun delte ud til alle vennerne. Vi lavede en ordentlig søge-øvelse oppe på marken, hvor hele flokken søgte pølse-stykker og kæmpe Nordsø Rejer… Jooo, der er kræset for gæsterne – ren luksus når gravhunden holder fest! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Træning, Whisper. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s