Trænings-film-hygge-dag

Helle og jeg mødtes i formiddags til trænings og hygge dag. Totalt hyggeligt!

Vi startede med at træne hunde… -Eller vi startede med at redigere kl. 3 musik til Jazz, så hun kan begynde at forberede sig på, forhåbentlig at rykke op på et eller andet tidspunkt i løbet af året.

Og så trænede vi hunde!

Whisper først. Hvis han kender sine programmer for godt eller træner dem for tit og begynder at kede sig lidt med dem, så bliver han fjollet og koncentrere sig ikke om arbejdet når vi træner, derfor træner vi kun ‘Apollo 13’ en eller max to gange om ugen. De andre dage laver vi noget andet. I dag trænede vi fremad foran mig. Det er formentlig ikke noget, som vi nogen sinde kommer til at bruge i et program, men det er jo også lige meget. Processen af at lærer det, er jo lige god…

Derefter Hero. Videoen med vores ‘All For The Best’ debut i sidste weekend, er blevet studeret grundigt og vi er begyndt at kigge på de detaljer, der ikke fungerede optimalt. Nye trænings-ideer bliver afprøvet og en masse små-ting bliver pudset af. Vi har det super sjovt og fokuserer på glæde og motivation i arbejdet.

Jazz – den nye musik i CD afspilleren og så blev der ellers leget med nye ideer og koreograferet. Ihhhh deres kl. 3 program bliver så cool 🙂

Biscuit – her er der også fuld gang i koreografien af noget nyt. Biscuit elsker det vi har sat sammen indtil nu og han arbejdede koncentreret og med glæde i rigtig lang tid. Herligt. Han er sådan en sjov lille fyr. Sidst vi trænede, luftede vi en masse ideer og de bliver nu langsomt sat sammen til en helhed. Joo, der er lang vej endnu, men bare det at have en god begyndelse, gør det mere overskueligt.

Doggie… Woooohooooo hun er tændt! Og det er godt, for der er fart på i hendes nye program! Helle og Doggie prøvede at køre hele koreografien igennem uden stop og pauser og det gik faktisk rigtig fint. Skønt program – så meget livsglæde!

Beat! Argh! Jeg mangler en rekvisit for at kunne komme videre! Men vi træner nye tricks og forbereder os på de ting han skal lærere, når vi får skaffet vores rekvisit. Nu vil jeg efterhånden gerne snart i gang!

Efter træningen hjalp Helle mig med at tage mit 365. billede til Blipfoto.com – Mmmm, der skal man nok være grebet af Blip-ideen, for at lade sig imponere af det 🙂 og derefter gik vi en tur med alle hundene.

Beat, Hero, Biscuit og Whisper

Jazz er i løbetid på 16. – 17. dagen, så drengene var ret forelskede… Jeg blev helt bekymret for, om Whisper skulle få hjerte-stop, sådan som han løb! Han er jo en gammel mand!

Beat og Hero

Og så var det hygge tid! Helle passede hunde og vogtede Jazz’ dyd, mens jeg lavede noget mad. Vi satte os godt tilrette i sofaer og lænestole, Jazz blev lukket inde i hvalpegården (så vi kunne koncentrere os om andet end at vogte hendes dyd) og så blev filmene sat på!

Klassefesten og Par Terapi! Vi grinede uafbrudt i flere timer! Og ind imellem prøvede vi at får Hero og især Whisper til at styre sin forelskelse lidt. Hero lagde sig helt op ad hvalpegården med Jazz og kiggede tilbedende på hende, så han tog det egentlig fint. Whisper var noget mere fjollet. Men faktisk tog de det begge rigtig flot og vi havde en super hyggelig eftermiddag sammen – alle sammen. Både hunde og mennesker.

Det var vist ikke ren broderlig omsorg Hero vist sin søster i dag... 😉

Forelskede Whisper...

Der skal mere end en fjollet Whisper og en Jazz i løbetid til, at bringe Biscuit ud af fatning!

Score-ører!

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning, Whisper. Bogmærk permalinket.

Et svar til Trænings-film-hygge-dag

  1. Helle siger:

    Tak for en super hyggelig dag og lækker mad 😀
    Cookie var helt udmattet da vi kom hjem, det er åbenbart hårdt at holde øje med marsvinene!
    Mon ikke også dine drenge sov som en sten da vi var gået?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s