Puh!

Puhhh, sikke en uge! Det virker simpelthen som om, at tingene kører på højtryk i alle henseender.

Vi har været til årets første konkurrence, men ikke desto mindre, så er vi stadig i fuld gang med at koreografere og træne op til den nye sæson. Biscuits nye program går heldigvis bedre, men der er stadig nok at gøre og Beat… ja han er stadig kun på koreografi-stadiet og ved at indlære nye tricks. Vi har en stor opvisning sidst i marts og i april går konkurrence sæsonen for alvor i gang, så jeg føler mig lidt presset. Der skal helst være plads til træning 3 – 5 gange om ugen, hvis vi skal ‘rykke’ nok, til at kunne være klar til tiden.

Jeg har været meget længe om, at komme til at synes om Biscuits nye program, men i løbet af den sidste uge, er jeg endelig begyndt at kunne se noget sammenhæng og flow i det, så jeg er ved at få det lidt bedre med det… Jeg begynder faktisk at tro på, at det bliver et fedt program, som vi får et sjovt år med.

I sidste uge efterlyste jeg en gammel, død bærbar computer, som jeg kunne bruge som rekvisit – nu har vi fået en! Tak til Gitte Hoffmeister! Ingen undskyldning for ikke at træne nu!

Beat med sin nye bærbare

Jeg forsøger, at skaffe tid til at mødes med trænings-makkere en gang om ugen. Det øger motivationen, når jeg ikke altid er alene om tingene og desuden er det en super hyggelig måde at være sammen med gode venner på.

I sidste uge blev det til 2 træningsaftaler – Helle og Jette i weekenden og Anja med Queeny og Nessie kom til Sorø til en fællestræning i løbet af ugen. Hun havde nogle koreografi udfordringer, som hun gerne ville diskuterer og når vi nu havde sat eftermiddagen af til det, kunne vil jo lige så godt træne hele flokken. Stakkels Anja – hun måtte køre hjem med en ende-vendt koreografi der pludselig krævede en helt ny rekvisit og en mindre om-redigering af musikken… Men jeg havde haft en vældig dag 😉

Jeg har mailet med Sonja omkring træning og konkurrencer med Tyson og undre mig over, at de udfordringer hun står med, ligner dem jeg har med Biscuit rigtig meget. Gad vide om det er ‘lille hunde problemer’ eller bare et tilfælde?! Formentlig bare et tilfælde, for små hunde har jo lige så forskellige personligheder som alle andre hunde… Men interessant…

Crufts broadcasted live via YouTube

I disse dage, følger jeg jo naturligvis også Crufts konkurrencerne med interesse. Jeg var så glad på Sues vegne, da hun og Katie vandt Freestyle Finalen. Som sagt er Katie tæt beslægtet med Beat (hans moster) og jeg har fulgt hendes karriere op gennem klasserne. Hun er en skøn hund og altid super super præcis. Jeg fandt lige en gammel video, som jeg uploadede til YouTube, da hun var 14 måneder gammel i 2008.

Det var også fantastisk at se Nicci Hindson i Crufts ringen i dag! Hun har bare knoklet for at komme så langt!

Jeg er rigtig stolt af min veninde Kath, der i år dømmer Crufts for 2. gang. Sikke en ære! Vi har diskuteret bedømmelser ret meget i forbindelse med, at jeg skulle dømme OEC 2011 og VM 2012 og hun skal dømme Crufts og OEC 2012, så det været interessant, at følge hendes bedømmelser i de to engelske finaler. Jeg har været ret enig i hendes vurderinger og beslutninger, men det er jo ikke overraskende. Vi har jo lært af hinanden og påvirket hinandens tankegang via vores diskussioner.

Kath i aktion... Og Hero... vel nærmest i det modsatte af aktion!

Som sagt, så føler jeg i øjeblikket, at tiden ikke helt slår til og en del af skylden for det, ligger i den diplom uddannelsen, som jeg er gået i gang med. Når ens liv i forvejen er godt fyldt og man så lægger flere timers læsning om ugen oven i, så kommer der underskud i regnskabet og noget må skæres væk! Lige nu virker det, som om det er ‘slap af tid’, der bliver skåret væk, men jeg er ikke sikker på, at det holder i længden… I næste uge har jeg taget et par ferie dage til at skrive opgave og få indhentet lidt pensum. Argh!

1 dag på skolebænken betyder 1 dag mindre på arbejdet til at nå samme mængde arbejde, så arbejdspresset der øges også… længere arbejdsdage medfører mindre fritid. Suk! Men den sidste uge har nu ikke været slem… der er jeg gået ved 2 tiden de fleste dage, for at komme hjem og pleje den forkølelese, som jeg ellers hårdnakket prøver at påstå ikke er der! Jeg har hverken tid eller lyst til at være syg!

Dette indlæg blev udgivet i Video. Bogmærk permalinket.

Et svar til Puh!

  1. Anja siger:

    Puha Emmy… jeg bliver helt stresset af at læse din blog 🙂
    Men tak for hjælpen og dine nye ideer til mit program – det giver god mening og jeg er i fuld gang………………….. 🙂 Tak for din kostbare tid 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s