100 ting du kan gøre med en rød plastic kasse

Jeg drømmer om ledelses teori om natten! – men arbejdet med eksamensopgaven skrider frem og jeg er efterhånden ved at tro på, at jeg er færdig til tiden, så jeg tør bruge tid på andet end at læse og skrive uafbrudt.

Så i eftermiddag tog jeg hundene ud for at træne… Dagen startede grå og trist, men sidst på efter middagen var det smukt solskin og jeg kunne gå ude bare i en fleece trøje. Så skønt!

En diset morgentur

Biscuit og Beat har rigeligt at gøre med, at træne deres nye programmer! De har begge en del nye ting, som de skal lære og det er udfordrende nok for dem lige nu.

Biscuit er rigtig god til den første del af sit program, men der er flere nye ting i anden del og dem arbejder vi på, at få til at fungerer.

I går koreograferede vi det første minut af Beats nye program, så i dag trænede vi sekvenser og links. Han var bare så glad og arbejdede super godt!

Hero og Whisper har til gengæld brug for engang imellem, at lave noget andet end deres programmer, ellers kommer de til at kede sig med det, så i dag legede vi ‘100 ting du kan gøre med en plastic kasse’. Eller det vil sige… Hero legede ‘100 ting…’ og Whisper blev shapet til at gøre en af de ting, som Hero fandt på. Whisper er ikke altid så god til, at tage hensyn til sin alder, så hvis ikke jeg passer på ham, er jeg bange for, at han kommer til skade.

Jeg tog en klikker, en stor pose godbidder, en plastic kasse og Hero med ud, satte kassen på jorden, tog klikkeren i hånden og ventede… Hero begyndte straks, at prøve forskellige tricks på kassen og hver gang han gjorde noget nyt på kassen klikkede og belønnede jeg. En gang imellem kom han på noget, som jeg tænkte, at der kunne bygges videre på og så prøvede jeg at shape den ønskede adfærd frem.

Hero spiste næsten en hel kødpølse selv i løbet af træningen og han hyggede sig så meget.

100 ting du kan gøre med en plastic kasse

En af de ting, som Hero blev shapet til at gøre var, at stikke hovedet gennem hullet i siden og ind i kassen og det besluttede jeg mig for også at shape Whisper til. Whisper er så skøn. Han har et langt livs erfaring i at lærer, så han fangede lynhurtigt ideen og da først han havde forstået det, var han helt vild med det. Jeg kunne slet ikke lade være med at smile.

Man kan jo altid prøve et pote-touch...

Mere pote-action

Nåh, det var det du ville!

Hallo...

Stort smil 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning, Whisper. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s