En udfordrende dag….

Vi er hjemme efter dag 1 på Vild Med 2012 Messen og sikke en dag!
Sidste år fungerede alting upåklageligt, så derfor havde både Helle og jeg glædet os til at skulle tilbage, for at underholde 2 x 25 min pr. dag ved Messe C i Fredericia. I år fungerede de aftaler, som vi troede, vi havde med arrangørene bare slet ikke.

Hero og jeg startede vores show med, at fortælle om sporten og forskellen på HTM og Freestyle samt vise hvordan vi træner. Derefter viste vi 'All For The Best'.

Vi ankom heldigvis i god tid, så da vi opdagede, at der ikke var noget anlæg i den ring vi skulle optræde i, så kunne det stadig løses… Den DJ vi havde bedt om til at starte og stoppe vores musik, var der tilgengæld heller ikke, så da vi efter mere end 2 timers ventetid ogca. 40 minutters forsinkelse på vores første optræden opgav at få arrangørenes hjælp, fandt vi en frivillig fra Grinsted Landbrugsskoles stand og fik ham til at lege DJ for os! Og på det tidspunkt var en gnaven teknikker lige ved at fortælle os, at vi ikke skulle optræde alligevel, fordi Anders Hallgren skulle på. I don’t think so! Vi kører ikke hele vejen til Fredericia for at springe en opvisning over! No way! Så må Anders Hallgren vente!

Helle med Jazz

Biscuit var forbløffende god i betragtning af, at det var et rigtig nyt program, meeeen vi har nu stadig noget at arbejde med...

Helle med Doggie

Efter endt opvisning, gik turen til arrangør kontoret, hvor de højt og helligt lovede os… 1) Et anlæg inden næste opvisning kl. 14.  2) En DJ til at styre vores musik.

En halv time inden opvisningen, gik vi igen op og tjekkede… Jo, de lovede stadig…

10 min. før opvisningen kom anlægget.

15 min over den planlagte start-tid opgav vi at vente på den lovede DJ og aftalte, at være DJs for hinanden. Vores program var i forvejen hektisk – jeg startede med en lille præsentation af sporten, derefter optrådte en af mine hunde, så en af Helles, en af mine og til sidst en af Helles. Der var altså ca. 4 min. fra vi var færdig med et program og til vi skulle stå omklædte med en ny hund parate med det næste. Inden for de 4 min. skulle vi nu også lige vente og starte musikken for den næste hund, før vi kunne skynde os om for at klæde om og bytte hund.

Ved 2. opvisning var det Biscuit, der åbnede ballet og hjalp med at fortælle om sporten og vores træning og derefter lavede han sit program.

Biscuit

Det var slet ikke sjovt. Vi følte, at vi fremstod enormt uprofessionelle og det var virkelig synd for vores hunde. Der var ingen tid til at rose og lege og det var bare møj forvirrende for dem. Slet ikke acceptabelt, så da vi var færdige, gik turen igen forbi arrangør kontoret. De var enormt søde og lovede igen bod og bedring. I morgen ville vi få det lige som vi ønskede… Suk!

Doggie

Hero

Jazz

Vi kørte hjem – lidt frustrerede, men i bund og grund tilfredse med, hvordan vi havde håndteret vanskelighederne. Da vi kom hjem ringede telefonen… De kunne ikke finde en DJ til os i morgen og vi havde i øvrigt slet ikke gjort dem opmærksom på, at vi skulle bruge anlæg og DJ. Hmmm ok, jeg fandt mailen med aftalen og læste op for hende… det var faktisk hende, som jeg havde sendt den til, der ringede… Ok endnu et løfte om, at det vil blive bedre i morgen… Mmmm, stay tuned – to be continued!

Hmmmm, men Helle og jeg har haft en super hyggelig dag sammen og der var mange fede ting at kigge på. Biscuit har fået et Back On Track dækken og jeg har fået nye meget billige bure, så når dem jeg har nu (meget snart) ikke kan hænge sammen mere, så er afløserne parate.

Minature hestene varmede op lige ved siden af vores 'lejr'

Helle og Doggie

Whisper hilste på et lille ræve-agtigt dyr.

Den var også vældig interesseret i Whisper...

Miniature hestene gik rundt mellem standene og hilste på publikum.

Beat og Cookie

En kæle kanin

Poul Thomsens dyre quiz

Heste i mange størrelser

Sulten skildpadde ved salat-baren!

Ged med kid.

Flere geder med kid

Lama

Cookie var ikke helt sikker på, hvad han skulle stille op med lama, pony og æsel...

Kameler

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Opvisning, Whisper. Bogmærk permalinket.

Et svar til En udfordrende dag….

  1. Helle siger:

    Tak for en – trods alt 😉 super hyggelig dag.
    Vi glæder os til i morgen!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s