Brugshunde Dag i Andelslandsbyen Nyvang

I dag var der Brugshunde Dag i Andelslandsbyen Nyvang. Lyngholm hundeskole havde en ‘stand’ der og de havde inviteret drengene og jeg til at deltage sammen med dem.

Der var alverdens hundeaktiviteter i Nyvang – narko-hunde, sprængstof-hunde, hyrde-hunde, agility-hunde, IPO, eftersøgningstjenesten fra DcH osv. osv. osv.

Narko-hunde-hvalp 🙂

Og en voksen narkohund i aktion

Agility i idyliske omgivelser

Politi-hunde

Lyngholm havde klikker-træning, rally og mine dansendehunde med og det var lige noget for publikum. Biscuit åbnede showet med sit nye program. Vi viste det lidt som en test, for at se, hvor langt vi er kommet og hvad vi skal arbejde på. Programmet har endnu aldrig været brugt til en konkurrence.

Vi er nået rigtig langt siden ‘Vild Med Dyr’ opvisningen for en måned siden. De ting, der slet ikke hang sammen den gang, fungerede fint nu.  I går ændrede jeg en lille bid af programmet, fordi det vi havde stadig ikke virker efter en lang træningsindsats. Hvis ikke det virker nu, så kommer det aldrig til at virke, så i går tog jeg det ud og satte noget nyt ind. Det hang selvfølgelig ikke helt sammen i dag, men det skal det nok komme til. Det var også et enkelt trick sidst i programmet, som skal forstærkes noget mere. Det fungerer fint til træning uden forstyrrelse, men endnu ikke helt, når vi er ude. Så der sætter vi lige ind med en indsats. Alt i alt var jeg rigtig tilfreds med Biscuits præstation.

Biscuit

Mens jeg skiftede tøj demonstrerede Emilie og Kathrine rally og Charlotte fortalte om rally sporten og om klikker træning.

Kathrine viser rally

Emilie på rally banen

Klikker træning

Charlotte stod for at speak'e og forklare og det gjorde hun godt!

Jeg varmede op og da rally delen var færdig, sluttede vi af med ‘All For The Best’. Hero arbejdede super godt – og uden nogen form for lyd-kulisser ;-). Herlig afslutning på Lyngholms ½ times opvisning.

Hero

Hero

Efter opvisningen blev en hel del af tilskueren for at få en trænings-snak med Charlotte eller prøve rally banen under Emilie og Kathrines kyndige vejledning.

Charlotte forklarer...

Kathrine underviser i rally

Ordensmagten på rally banen

Hvem går rally med hvem her???

Vi nåede også rundt og kigge lidt på de andre aktiviteter og der var god tid til at hygge med hundene og til at gå en lille tur.

Camp Hazyland!

Robbies smukke søn Zanto

Beat

Tak til Lyngholm folket for en rigtig hyggelig dag!

Andelslandsbyen kan iøvrigt anbefales som mål for en familie-udflugt også når de ikke har brugshunde dag. Fedt sted for børnene og så er hunde velkomne!

Dette indlæg blev udgivet i Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Brugshunde Dag i Andelslandsbyen Nyvang

  1. Pingback: Zanto « Hazyland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s