En lang dag!

Hold da op, det har været en lang dag.

Jeg kørte hjemme fra kl. 6 for at være på dyrskuepladsen i Roskilde kl. 7, så HTM udvalget kunne være klar til årets første DKK HTM konkurrence kl. 9.15.

En tom og stille stævne-plads

Vi ankom til en tom og helt stille dyrskue plads og mens vi for rundt og fandt dommersedler, fik installeret computer og printer, fik lokaliseret ghettoblasteren, flyttede borde og stole, satte ekstra ringbånd op mv. så kom der langtsom mere og mere liv på pladsen omkring os. Vi havde et lille stress-moment, da der pludselig skulle være udstillings-dommer briefing i det telt, som vi var ved at gøre klar til HTM, men med lidt gensidig tolerance og good-will gik det.

Deltagerne begyndte at ankomme… Addi havde egen vogn og privat-chauffør med!

Det var kold! Sol, men iskold vind. Brrrrrrr…

Mens Helle sørgede for musik-tjek ind, skiftede jeg kostume og gjorde klar til at gå i ringen med Hero, der var første hund i Freestyle 3. En enkelt kl. 2 hund og så i ringen. Det var Heros debut i kl. 3 og han var super god. Zoooom zoooom zooom sagde det og så var vi færdige. Phew – man skal ikke miste koncentrationen et sekundt, når man arbejder med Hero, for så går det galt. Men det gjorde det ikke og jeg var rigtig glad for vores indsats.

Jeg kunne nå at se et par hunde inden jeg skulle i ringen igen og det var mærkeligt… vi havde en stor åben ring, der var ikke mange forstyrrelser og der var lang afstand til de nærmeste hunde… det virkede som absolut optimale betingelser for hundene at arbejde under og alligevel var rigtig mange hunde distraherede af et eller andet. Vi har senere talt om, at der måske var meget fært på jorden?  Jeg ved det ikke, men vi fik ikke rigtigt de super opvisninger, som jeg ville have forventet i den ring.

Biscuit var sidste hund i kl. 3. Hmmmm han var der bare ikke rigtig… Han virkede fjern da vi varmede op og det gjorde han også i ringen. Han virkede ikke trykket – han var nærmest ‘fjern’. Jeg forlod ringen lignende et stort spørgsmålstegn ‘Hvad skete der lige der?!’ efter at have trukket os fra konkurrence. Noget skuffende, for Biscuit har bare været så glad for vores program i træningen, så jeg var ret skuffet over ikke at få lov til at vise det.

Jeg var dommer i alle HTM klasserne og fik lov til at se en masse flot Heelwork.

Dommerne i aktion

Point beregning og så præmieoverrækkelse.

Hero vandt Freestyle kl. 3 og fik sit første certifikat. Awwww fantastiske lille fyr! Hvor er jeg bare glad og stolt….

Hero

Efter konkurrencen gik turen til Hillerød til min nevøs ‘for-tidligt-fødselsdag’.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Et svar til En lang dag!

  1. Pingback: Marcus’ for-tidligt-fødselsdags-fest « Hazyland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s