VM i Salzburg – Rejsedag

Dagen startede tidligt… op og ud og gå tur med drengene…

Afgang hjemme fra kl. 9.30. Første stop var i Holbæk hos Charlotte Lyngholm, hvor Hero og Biscuit skulle på ferie mens jeg var i Østrig.Videre til Næstved, hvor Beat blev afleveret hos mine forældre.

Kl. 15 – ankomst til Kastrup!

Kl. 16.30 afgang mod Frankfurt. Flyet lettede og landede til tiden og der efter satte jagten på Gate B12 ind… Der skulle jeg mødes med Kath, der var fløjet ind fra Birmingham. Hun var landet 2 timer før jeg og havde allerede sørget for, at vi kunne sidde ved siden af hinanden på flyet fra Frankfurt til Salzburg.

Ventetiden i Frankfurt fløj afsted! Vi drak kaffe, skrev held og lykke kort og fik opdateret hinanden om sidste nyt fra henholdsvis Danmark og England. Snart var vi i flyet på vej mod Salzburg.

I Salzburg skulle vi hentes af en fra Østrigsk Kennel Klub… Mmmm der var ikke rigtigt nogen… men vi ventede sammen med en udstillingsdommer og en fotograf. Og 15 min senere dukkede der faktisk en minibus op. Vi stod godt nok ikke på listen over de dommere, som den skulle hente, men vi kom med alligevel. Phew!

Vi ankom til hotellet ved 23 tiden og brugte derefter ca. 1 time på at finde ud af  hvordan vi skulle komme ind på udstillingen næste dag. De havde ikke lige fået lagt indgangskort i min dommer-mappe. Suk!

Ved midnatstid gik vi endeligt i seng… blot for at erkende, at ingen af os kunne sove! Der var VARMT! og vi holdt hinanden vågne ved at vende og dreje os hele natten. Ved 2 – 3 tiden faldt Kath i søvn. Det gjorde jeg ikke… Ved 4.30 tiden stod jeg op og gik i bad. Jeg kunne simpelthen ikke ligge der mere….

Dette indlæg blev udgivet i Dommer. Bogmærk permalinket.

Et svar til VM i Salzburg – Rejsedag

  1. Pingback: Læs om mine oplevelser ved VM i Salzburg « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s