VM i Salzburg – den individuelle finale og hjemrejse

Vi skulle tidligt op, så vi kunne nå at pakke inden afgang over til hallen. Det var nu ikke det store problem, for hundegøen og motorstøj lige uden for vores vinduer vækkede os alligevel allerede ved 5.30 – 6.00 tiden. Et World Dog Show er et enormt arrangement og den hektiske aktivitet starter tidligt.

Gang i den tidligt om morgenen…

Vi pakkede, spiste morgenmad og gik over i hallen – klar til den individuelle finale. 10 HTM programmer og 10 Freestyle programmer. De bedste fra de to forgående dage. Det individuelle verdensmesterskab. Sikke en ære, at sidde bag dommerbordet.

Mine points blev som flg.

HTM:

Katja Tamminen (Fin) 9,3/9,1/9,7
Thierry Thomas (F) 9/9,3/8,9
Vanda Gregorova (CZ) 8,5/8,4/8
Simona Dravkova (CZ) 7,1/7,8/7,5
Jules O’Dwyer (B) 8/8,3/5,8
Luc Daems (B) 5/6,4/8,2
Galina Chogovadze (Rus) 6/5/6,6
Mari Muhonen (Fin) 7/7,5/6
Sandrine Mullie (B) 5/5,8/5,8
Arlette Cloes (B) 5/5/7,7

Team Danmark og Kath

Der var 10 minutters pause mellem HTM og Freestyle finalen. Phew! En pause i bedømmelserne – det var en helt ny følelse 😉

Freestyle:

Vanda Gregorova, Aussie (CZ) 8,7/9/7,5
Vanda Gregorova, Chihuahua (CZ) 8,8/9,3/9
Jules O’Dwyer (B) 7/7,9/8
Thierry Thomas (F) 9,5/10/9,8
Galina Chogovadze (Rus) 8/7/7,5
Marina Novoselova (Rus) 9,7/5/8,1
Alena Smolikova (CZ) 8,5/9,2/8
Olga Kuzina (Rus) 6/6,2/6,5
Michaela Neiglick (S) 7,8/5,2/6,5
Sandrine Mullie (B) 7,8/6,6/8

Mesterskabet sluttede af med en flot afslutnings ceremoni hvor vinderne blev hædret, der blev holdt afslutningstaler mv. Fantastisk!

For mig var det rigtig rørende at ønsker finske Susanna tillykke med verdensmesterskabet (hold). Hendes hund Brego er Robbies søn – Whispers bror. Det føltes som om, at Whisper havde overdraget titlen til sin bror, da han ikke kunne bruge den mere… Vi tudede begge to, da jeg sagde tillykke til hende.

vi tog afsked mellem alle vores internationale venner og derefter gik Kath og jeg over på hotellet for at opdatere Euro HTM bloggen med dagens resultater. da vi var færdige gik vi tilbage til hallen. Vi fik en sodavand, men det var uudholdeligt varmt, så til sidst gav vi op og gik ind på udstillingskontoret og fik fat i en taxi, så vi kunne køre til lufthavnen.

Ahhhh air conditioning!!! Vi havde 3 timer i lufthavnen, men der var internet, shopping, kaffe og aftensmad, så tiden fløj afsted og før jeg vidste af det, var det tid til at sige farvel til Kath og gå ombord.

55 minutters fly til Wien, landede 5 minutter efter boarding til flyet til København!!!! Jeg løb gennem den største lufthavn – fra den ene ende til den anden! Kom gennem security, ind i gaten og direkte om bord på flyet! Phew!

Jeg landede i København kl. 22.20. Bagagen var forsinket! Kl. 00.10 hentede jeg Beat hos mine forældre og kl. lidt over 1 var vi hjemme. Hold da op en lang dag!

Argh! Laaaaaaaaaaaang ventetid på bagage fra Vienna!!!!

Kl.10 i morgeskunne jeg så hente Hero og Beat igen… Dejligt at se dem, men de lignede nu nogen, der har haft det godt hos Charlotte. Biscuit havde fundet en ny ven – en lille rød hankat, som han var meget meget glad for. Han så helst, at Hero holdt sig væk fra den…

Nej Hero! Det er MIN kat!

– Men Hero havde også mere travlt med at rulle sig i fårelort… I følge Charlotte har han nærmest bruge weekenden på, at gå fra fårelort til fårelort og rulle sig i dem. Han lugter ret landligt nu! 😀

Zoooom – Hero, Beat og Soya!

Dette indlæg blev udgivet i Dommer. Bogmærk permalinket.

Et svar til VM i Salzburg – den individuelle finale og hjemrejse

  1. Pingback: Læs om mine oplevelser ved VM i Salzburg « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s