Nina og Bjørg i Danmark

Nina og Bjørg, som jeg har lært at kende på mine ture til Færøerne, har været i Danmark denne weekend,så i morges kørte drengene og jeg op til Helle, hvor vi havde aftalt at mødes med Jette, Nina og Bjørg til lidt international dog dancing træning.

Hero trænede sit program to gange – en gang uden pauser og belønning og en gang med stop og bold undervejs. Zooooom – fuld fart på hele vejen igennem. Han var ikke synderligt påvirket af varmen.

Vi rettede Jette og Addis koreografi lidt til i dag. Spændende at se hvordan det kommer til at virke, når de har arbejdet lidt med det. Umiddelbart så det bedre ud.

Helle og Jazz er lige rykket op i HTM3, så der bliver arbejdet målrettet mod at få et nyt program klar inden DKKs konkurrece i juni. De er rigtig godt på vej.

Wooohoooo Jette og Gaia er tilmeldt til deres første konkurrence, så vi arbejdede lidt på at få deres koreografi færdig. Vi må dog indrømme, at det gode vejr og hyggen tog over, så vi blev ikke helt færdige, men forhåbentlig har de alligevel noget at arbejde videre med.

Cookie og jeg afprøvede Gaias nye koreografi og der fungerede ok, der var bare nogen sekvenser, hvor vi ikke helt vidste hvad vi skulle…

Helle og Doggie var i topform efter VM 🙂

Og Doggie fik sig en ny bedste ven i hele verden!
Jeg synes, at Bjørg ser godt ud med en Border Collie!

Det har bare været en super hyggelig dag. Vi trænede hundene, fik frokost og sluttede dagen med en dejlig tur til Hedeland, hvor hundene fik lov til at svømme indtil en ‘park vagt’ kom og fortalte os, at hundene skulle være i snor og iøvrigt ikke måtte made i søerne… Mmmm ok, men pyt – de var blevet kølet af og havde fået svømmet 🙂

Frokost i det grønne

Og dagen sluttede med en skøn svømmetur i Hedeland

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s