Sidste dag i Frankrig

Corinne kom og hentede mig kl. 10 – inden da havde jeg pakket (hvilket altid er en udfordring… kufferten var mindre end da jeg kom!!!) og checket ud af hotellet.

Hotellet

Formiddagen stod på undervisning af Corinne og hendes 3 hunde.

Først Vulcain, der var på det bronze vindende franske HTM landshold ved VM. Vulcain har fint heelwork og arbejder godt, men der er så godt som ingen fortolkning i deres program, så det arbejdede vi på. ‘Walk like a man!’ blev sagt mere end en gang i løbet af deres træningssession :-D. Jeg håber, at jeg får mulighed for at se dem til OEC (det afhænger jo både af om jeg er der og om de er…), så jeg kan se en rigtig søulk i ringen!

‘Walk like a man!’
Den her sømand er vist bøsse med de håndled 😀

Næste hund var Fly. WOW! Jeg vil ha’ den hund! Desværre ville Corinne og Kelly (Corinnes datter, der ejer Fly) ikke helt af med hende… men hun er sådan en fed hund. Tændt, arbejdsivrig og en kæmpe ‘will to please’. Corinne havde brug for hjælp til at tilpasse programmet bedre til Fly, så Fly kunne magte det uden at kamme over. Jeg tror, at vi fik lavet en koreografi, der kan fungerer for en hund med det drive. Problemet er, at der er FART på, men det er stadig en uerfaren hund, så det kan være svært at styre. Men når Corinne lærer at arbejde med Fly og ikke imod hende, så kunne Frankrig have en ny top ekvipage her.

Fly

Sidst men ikke mindst… Duster! Skønne, kærlige lille Duster. Littlethorn Duster – Robbies barnebarn -Whispers nevø. 6 mdr. gammel og lige så mild og kærlig som Hero. Vi arbejdede på, at Corinne skal være bedre til at belønne det rigtige mere end at stoppe og påtale de uønskede. Og på at få en masse drive og energi ind i den lille fyr, så han kan vokse op og tænke, at det er det fedeste i hele verden, at få lov til at arbejde med Corinne.

Duster

Zoooom

Duster og Corinne

Efter 3 timer på træningsbanen var Corinne flad :-D, men heldigvis var det også tid til, at vi skulle mødes med Etienne og have frokost. Derefter hentede vi Kelly og hele familien kørte  mig til lufthavenen. Jeg kom gennem check in uden problemer – phew! Min billet virkede og jeg var booket ind på flyet!!!! (det var jeg ikke på udrejsen)

Vi fik en kop kaffe, snakkede og grinede og så var det tid til at sige farvel… Jeg kunne rejse hjem med en stor oplevelse i rygsækken… en skøn weekend i Frankrig… der var meget arbejde og ikke så meget søvn, men mange fantastisk mennesker og hunde.

Dette indlæg blev udgivet i Undervisning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Sidste dag i Frankrig

  1. Pingback: Læs om mine oplevelser i Frankrig « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s