Bårse Byfest

Vi har været ude og lave den hyggeligste opvisning i dag! 100o tak til Jette for invitationen til at være med og for at arrangere det hele.

DJ Jette

Gønge Garden

Vi mødtes ved Bårse Byfest kl. 11.30. Der stod en ring klar til os og så var meningen, at vi kunne gå og træne hen over middag, så publikum kunne komme og se hvordan vi arbejdede med hundene. Fantastisk, fordi det gav og mulighed for at træne under meget opvisnings/konkurrence-lignende forhold.

Jette med Addi

Hero

Helle med Jazz

Jette med Gaia

Beat og jeg

Helle med Doggie

Der var næsten hele tiden nogen henne og kigge hvad vi lavede og vi er foreviget på et utal af mobil telefoner og andre kameraer :-).

Beat fandt en ny ‘bedste ven’

For Biscuit var det især udfordrende, at der var så mange børn hele tiden. Biscuit eeeeeeeeelsker børn! Han elsker dem virkelig! Det er en seriøs besættelse for ham, at være sammen med børn! Så udnyttede situationen og aftalte med børnene, at hvis Biscuit kom hen til dem mens jeg trænede med ham, så skulle de bare vende ryggen til ham og ignorere ham. Øjjj hvor gik de op i det! De var begejstrede for at få en opgave… Det var næsten synd, at Biscuit ikke stak af og løb hen til dem :-). Men jo rigtig godt for Biscuit og hans træning. Han blev belønnet for ikke at fokusere på børnene og han var bare så god. Han arbejdede helt tæt på en flok snakkende, grinende børn og han var så koncentreret om mig. Flot! Flot! Flot!

Dygtig Biscuit!

Glade børn

Først på eftermiddagen kom agility folket og byggede en bane op ved siden af HTM ringen og kl. 15 startede først vores opvisning og derefter en agility knock-out konkurrence.

Jeg åbnede vores show med Biscuit og ‘Sommer i Tyrol’. Det var 3. gang han lavede sit program i dag, men han var stadig rigtig dygtig og lavede faktisk ingen fejl. Jubiiiiiii!

Sommer i Tyrol

Derefter Helle med Jazz og Jette med Addi mens jeg skiftede tøj og varmede Hero op. Hero var ‘show stopper’ med All For The Best. Zooooooooom – han var tændt som altid og lyn-hurtig… Zooooooooooom!

Lord Of The Rings

Chess

All For The Best

Da vi var færdige med opvisningen, havde Helle og Jette tilmeldt deres hunde til agility knock-out konkurrencen. Mine hunde løber ikke agility, så de kunne ikke være med. Både Jette og Helle gjorde det godt og nåede gennem den indledende runde og videre, men de måtte se sig slået senere i konkurrencen.

Cookie

Beat

Hero

Vi sluttede dage med at ‘lege’ på agilitybanen. Hundene synes at det var enormt sjovt. Super afslutning på en dejlig dag.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s