Aften konkurrence i Lille Skensved

Lille Skensved – årets 2. DKK konkurrence. Vores første konkurrence uden Whisper. Vi gik i ringen og dansende for ham – og det gjorde aftenen helt speciel.

Vi kørte på arbejde kl. 6.30. Kl. 13.30 fortsatte vi mod Lille Skensved, hvor vi ankom i silende regn. Og den næste halve time tog regnen bare til… Argh!

Beat fjollede rundt med en stor pink bold, mens vi andre begyndte at gøre klar til konkurrencen.

Jubiiiiii – den bedste bold!

– Men nærmest på slaget 3, da vi skulle begynde at gøre klar til konkurrence, stoppede regnen og solen kom frem. Hvor utroligt det end lyder, så vi afholdte en konkurrence på en tør bane og i strålende solskin!

Sonja, Sidsel, Jette, Jette, Finn og Johanna kom tidligt og var med til at stille telte mv. op. Nogen havde mere styr på det med teltstænger end andre, men det resulterede i nogle gode grin og vi fik en stævne plads op at stå til tiden!

He he he telt-stænger kan være en udfordring!

Jazz 🙂

Jeg startede med at dømme et par HTM klasser og derefter skulle jeg selv ‘i ilden’ i Freestyle kl. 3. Først skulle jeg i ringen med Biscuit. Awww han var så sød. Glad og tændt. Det lader til, at vores program nu ‘sidder der’ godt nok til, at han er ok med at optræde med det foran et publikum.

Sommer i Tyrol

“Ja ja ja nu kommer jeg…”

Hero var sidste hund i klassen. Tændte, intense lille Hero. Han er så pålidelig og en rigtig slider. Selv om vi stadig er ved at lærer hinanden at kende i konkurrence sammenhæng, så føler jeg mig altid rigtig tryg med ham. Jeg ved, at han lige meget hvad der sker, vil gøre sit absolut bedste.

All For The Best

Zoooom…

Efter Hero var der en lille pause inden jeg sad sammen med dommer aspiranterne i en klasse og diskuterede bedømmelser.

Tiden fløj afsted og pludselig var vi færdige. Tid til præmie-overrækkelse. Hero vandt Freestyle kl. 3 og fik sit 2. certifikat og Biscuit blev 2. vinder i Freestyle 3. Hold da op – 2 fantastiske drenge jeg har! Jeg er så stolt af dem og så glad.

Da vi var færdige med at rydde op og pakke sammen inviterede Cookie på et lille ‘after party’ for at fejre hans 7 års fødselsdag. Helle havde lavet lække hunde-lagkage. Uhms – Cookies gæster var meget begejstrede 🙂

Uhm… kage… Gi’ mig! Gi’ mig! Gi’ mig!
Fødselsdagsbarnet er den eneste, der sidder pænt og høfligt og venter.

Kagen blev nærmest ikke tygget! De slugte den i en mundfuld og var klar til mere…

Helle skulle nok have lavet en større kage!

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s