Farvel Kath

I morges stod den på pakning! Alle mine ting, der var eksploderet ud over mit værelse hos Kath, skulle mases sammen i mine tasker og ind i bilen. Tid til at tage afsked efter næsten 2 dejlige uger hos Kath. Jeg sagde farvel til David ved 10 tiden, Kath og jeg kørte op til hallen og trænede hunde.

Vi havde en god sidste træningssession sammen, gik en tur med hundene ude på marken og så var det tid til at siger farvel.

Kath med Denby

Jeg kørte gennem den vildeste regn til Northhamptonshire. Det tog knap 2 timer. Jeg tjekkede ind på Ibis hotellet og fik pakket ud og fodret hunde inden Annette ankom. Vi kørte sammen til en lille Amerikansk restaurent, hvor vi mødtes med Mary Ann.

I restaurenten kunne man vælge imellem en mangfoldighed af amerikanske rette. Man kunne f.eks. få en burger med peanut-butter på eller en burger hvor bollen var en doughnuts! De påstod, at det gav burgeren en herlig karamel-agtig smag. Jeg skal ikke sige om det er korrekt, for jeg valgte ikke at prøve! I ægte amerikansk stil var portionerne enorme! Wooohooo, hvor er jeg mæt nu!

Annette og Mary Ann sammen med Batman!

Tilbage på hotellet gik drengene og jeg en lille luftetur og nu er det sengetid. Drengene er efterhånden rigtig trætte. Især Hero lignede en der tænkte ‘Åh nej, ikke endnu et nyt sted’, da vi ankom til hotellet. Han accepterede dog lyn-hurtigt, at det nu er her vi er og sover tungt sammen med de andre to. Denne tur har virkelig givet ham noget hår på brystet og noget rejse-erfaring. Han har været super god. Han kan være alene på hotelværelset uden at larme og ødelægge noget og han er generelt bare nem at rejse med.

En træt lille Hero

Awwwww Beat, sov godt 🙂

Biscuit er den, der er mindst påvirket af alt rejseriet, men han er også den mest erfarne. Han har prøvet det mange gange før og så har han jo boet hos Kath adskillige gange og kender efterhånden hendes hunde ret godt, så det er ikke så nyt for ham, som det er for de to andre.

Ahh ja og batteriet i mit ur er jo løbet tørt, så jeg har ikke noget ur – det er ved at drive mig til vanvid, så i dag købte jeg dette ‘slap on’ ur på en tankstation. Det er godt nok irriterende – en kæmpe gummi-rem, der næsten ikke er til at holde ud at have på og uret falder hele tiden ud af ringe, men hey… jeg har et ur igen 😀

Og til ære for Helle, som jeg efterhånden savner ret meget… hun er vild med edderkopper (not!) 😉

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, England, Hero. Bogmærk permalinket.

2 svar til Farvel Kath

  1. Helle siger:

    og åbenbart syntes du jeg skal have glæde af edderkoppen mere end en gang!! Jeg tror altså snart ikke jeg savner dig alligevel!

  2. Pingback: England, Juli 2012 « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s