Træningsdag i Islip

Annette mødtes med mig i hotellet i morges kl. 7, så vi  kunne spise morgenmad sammen inden vi kørte til Islip, hvor jeg skulle undervise i HTM koreografi i dag.

Annette og jeg var i hallen ved 8 tiden. Vi lagde tæpper på og derefter havde vi 15 minutter til lige at kigge lidt på Disneys træning siden sidst. Jeg har fulgt skønne lille Disney siden han var ganske ung og nyder at få lov til med jævne mellemrum at komme med nye input til hans træning. Han er en skøn lille hund.

13 handlere og 7 tilskuere uden hund ankom i løbet af den næste halve times tid til Islip forsamlingshus. Annette og hendes hjælper havde travlt i køkkenet med at lave kaffe og the og sørge for, at alle følte sig vel modtaget.

The prop challenge

The prop challenge

Dagens første øvelse ‘The prop challenge’. Hvor mange forskellige tricks kan du finde på med en tallerken, en kniv, en gaffel og en lille skål som rekvisit?

The prop challenge – skål holdt mellem forpoterne!

Derefter gik vi for alvor over til at snakke koreografi. Udnyttelse af rekvisit, afstands-arbejde, udnyttelse af ring, arbejde foran og bag handleren osv. Jeg nød virkelig at undervise. Jeg havde nogle super interesserede handlere, der gerne ville lærer.

Begyndelsen til afstandsarejde

Vi lyttede naturligvis også til musikken og prøvede at sætte tricks sammen, der passede til det vi hørte og linke dem sammen.

Der testes forskellige ideer til musikken.

En træt kursus deltager 😉

Og en fantastisk lille terrier, der havde lært at poste et brev i sit Postmand Per program!

Træningsdagen var fra kl. 9 – 16 og da vi var færdige med at rydde op i hallen, gik Annette og jeg en tur med drengene + Disney og Railey. Jeg misforstod Annettes beskrivelse af hvor vi skulle hen, men det lykkedes hende at finde mig alligevel. Desværre var det område jeg havde fundet – som jeg troede hun havde sendt mig til – ret mudret! Hundene var ret lige glade med det, men hold da op hvor blev de beskidte!

Hero, Beat og Biscuit

Annette med Railey, Disney, Hero, Beat og Biscuit

Islip

Da jeg ankom til hotellet, var jeg nødt til at slæbe dem alle sammen ind i bruseren og skylle dem! Beat blev først ren, da jeg puttede hår shampoo i hans pels til at løsne mudderet.

Og Biscuit var endda den reneste af dem!

Dette indlæg blev udgivet i England, Undervisning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Træningsdag i Islip

  1. Pingback: England, Juli 2012 « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s