Bob og Alison

Drengene og jeg havde ikke noget som vi skulle nå til et bestemt tidspunkt i dag, så vi sov så længe vi kunne, pakkede vores ting og satte kurs mod Derbyshire. Ved 11 tiden ankom vi til Kennel Littlethorn, hvor Heros opdrættere Bob og Alison ventede os.

Jeg fik en kop kaffe sammen med dem og derefter gik jeg en tur med drengene i den lokale park. Den ligger lige rundt om hjørnet fra Bob og Alisons hus, så det var en god gåtur på en lille times tid, hvor drengene fik strukket benene og brugt lidt energi.

Drengene i parken

Beat og Hero

Da jeg kom tilbage, var det tid til at se de fantastiske nye marker, som Bob og Alison har købt for enden af deres oprindelige grund. Det er bare blevet så lækkert! Et kæmpe område, som hundene kan løbe på lige i forlængelse af haven. Det er virkelig helt utrolig gode forhold. Det hele var indhegnet, så hundene kan løbe frit der. Så godt!

Mac

Ebony of Bron Yr Aur, Mac og Tom

Ebony of Bron Yr Aur

Jeg skulle selvfølgelig også hilse på hvalpene! 2 x 8 uger gamle hvalpe efter Littlethorn Jazz – Heros mor!!! Så det var Heros halvsøskende! Og lille Lionheart Dakota – Bobs tysk-importerede tæve efter hans egen hanhund Rocky.

Heros halvsøskende efter hans mor Jazz

Heros halvsøster efter hans mor Jazz

Heros halvsøster efter hans mor Jazz

Snørebånd!

Lionheart Dakota

Lionheart Dakota

Adskillige kopper kaffe, megen Border Collie snak og en lækker middag senere, var det igen tid til, at jeg måtte tage mig lidt af mine egne hunde. Jeg sagde god nat til Bob og Alison og kørte op til deres hus ’in the field’. Det tager ca. 5 minutter at køre der til fra Bob og Alisons hjem og også der er der store indhegnede marker, som hundene kan løbe på.

Vi har brugt et par timer på at lege og hygge os ude på marken, hundene har fået mad og om lidt har jeg planer om, at sætte mig med en god bog. Her er hverken TV eller internet, men det er ok. Jeg nyder en stille aften i drengenes selskab.

Hero: “Hvad mener du med, at det er Beats bold????”

Bolden tilbage hos sin retmæssige ejer!

Alle vil ha’ Beats bold!

I morgen går turen mod Harwich og færgen mod Danmark. Jeg glæder mig til at se mine danske venner og familien igen. Mine 2½ uges eventyr har været fantastisk, men nu er jeg klar til at tage hjem. Jeg savner især mine daglige snakke med Helle. Vi plejer at tale sammen hver dag, så 2½ uge med email og SMS er lang tid. Jeg savner faktisk også Kath, selv om det kun er få dage siden, at jeg sagde farvel til hende. Vi har været intenst sammen i 2 uger, så jeg har vænnet mig til bare at kunne tale med hende, når jeg kom til at tænke på et eller andet, som jeg lige ville fortælle hende.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, England, Hero. Bogmærk permalinket.

Et svar til Bob og Alison

  1. Pingback: England, Juli 2012 « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s