Hjemrejsen

Phew! Sikke en lang dag det har været!

Jeg vågnede ved 7 tiden, men gad ikke rigtigt stå op. Hundene blev imidlertid lidt for påtrængende og da der ikke mere var plads til mig i sengen, fordi de skulle rulle og rode rundt, overgav jeg mig.

Bob havde sendt en stor pose morgenmad med mig op i huset, så der var nok at vælge i mellem; boller, banan, nektarin og alverdens andre ting, så jeg spiste morgenmad ude på marken mens hundene brændte energi af.

Ved 8.30 tiden havde hundene løbet det værste krudt af, jeg var blevet morgenklar og bilen var pakket. Vi kørte ned til Bob og Alison, der var klar med kaffe og hvalpehygge. Awwww hvalp-kys… sikke en start på dagen!

Efter et par timer, var det tid til at tage afsked og starte den 3½ timer lange tur mod Harwich. Jeg havde planlagt at holde en pause ca. halvvejs, men vejret var hæsligt og hver gang jeg kom til en service station, stod det ned i lårtykke stråler og så gad jeg jo ikke rigtigt stoppe og tage hundene ud, så det endte med, at vi kørte turen i et stræk.

I Harwich gik jeg en lang tur med hundene. Især Biscuit var meget lidt imponeret over det høje græs, der hvor vi plejer at gå tur. Han holder ikke af, at blive våd og beskidt. Men drengene fik sig en rigtig god løbetur. Beat jagede en kanin – den forsvandt dog  hurtigt, så det blev ikke til så meget. Hero havde mere succes med sine numre… Han fik rullet i rævelort. Hvor klamt er det, når der ikke er mulighed for at give ham et bad?!

Beat og Hero

Hero

Woooohoooooo

Da vi kom tilbage til bilen fik hundene aftensmad og jeg købte mig noget frokost og aftensmad i Morrisons, så jeg spiste også. Vi tjekkede ind og derefter blev hundene luftet endnu engang inden vi skulle ombord.

Beat, Biscuit og Hero

Hero var ikke imponeret over ventetiden!

At køre ombord på færgen var en langsommelig affære. Der var SÅ mange biler og de skulle pakkes ordentligt for at kunne være det… fint nok, bortset fra, at jeg skulle tisse og ikke kunne komme om bord hurtigt nok! 45 minutter tog det!!!!

Kø op ad rampen – no way jeg skal holde stille på den rampe!

Nu er vi imidlertid ombord og jeg har været nede og lufte hunde for første gang. Alt vel på bildækket… næste luftetur om lidt over 3 timer kl. 23!

Biscuit, Hero og Beat

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, England, Hero. Bogmærk permalinket.

2 svar til Hjemrejsen

  1. Kath Hardman siger:

    Nice clear deck for walking!! Its been full of containers the last couple of times I did this crossing! Hope it was a smooth journey x

  2. Pingback: England, Juli 2012 « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s