Onsdags-træning

OEC (europamesterskaberne) nærmer sig og vi har meget at nå. Både Helle og jeg har ændret vores koreografier og har puttet tricks/positioner ind i vores programmer, som hundene ikke engang kan endnu. Vi træner!

“Hvad laver du, Helle?” tænker Bridie, Hero og Cookie… de har svært ved at se, hvordan det kan være vigtigere for hende, at hælde kaffe op end at lave noget med dem…

Og sommetider er det bare bedre at være to til at træne… både til moralsk opbakning, når tingene ikke helt kører – til at juble sammen med, når det pludselig kører og til hjælp med de ting, der bare er nemmere at træne, hvis man har en hjælper.

Jazz er vild med den bold, som hun fik at Hero i fødselsdagsgave… Helle er ikke helt så pjattet med den, for hun kan ikke få Jazz til at afleverer den igen 😀

Så Helle og jeg tog tidligt fri fra arbejde i dag, så vi kunne nå at mødes og træne. Super træning, hvor vi virkelig så fremskridt. Dejligt!

Helle og Hero
Bedste venner!

Og skønt at slutte dagen med en svømmetur i søen.

Beat

Cookie

Hero

Hero og Biscuit

Sheltierne – Biscuit og Bridie

Hero, Doggie og Beat

I morgen skal hundene have fridag – de har arbejdet hårdt det sidste stykke tid og både hjerne og krop har brug for tid til at restituere.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s