Det rykker!

Helle og jeg har mødtes for at træne 3 gange i denne uge – søndag, onsdag og i dag. Og hold da op, hvor der sker noget, når man intensivere træningen på den måde. De ting, som vi satte i gang for et par  uger siden, kan vi pludselig begynde at kæde ind i programmerne og lave dem til musikken. Det er ret vildt.

Helle har et plastic badekar stående til hundene og Hero mente åbenbart, at det var varmt, at træne…

– så han kølede af i vandet, da han var færdig med arbejdet 🙂

Drengene og jeg kørte hjemme fra kl. 6.30 i morges. Drengene kom med på arbejde og så kørte vi direkte derfra op til Helle, hvor Jette også mødtes med os. Vi trænede længe! Flere af hundene ‘var på’ mere end en gang og der blev video-filmet, så vi senere kan nær-studere vores arbejde.

Bridie træner ikke – hun hygger!

Siden jeg for et par år siden var udsat for et overfald og blev sparket over knæet adskillige gange, har jeg måttet slås med smerter. Det er rigtig frustrerende i øjeblikket, fordi den gigt medicin jeg tager giver mave-smerter og hvis ikke jeg tager den, så volder knæet store problemer. I øjeblikket, kan jeg ikke tage medicinen, så derfor har jeg rigtig svært ved at give mig fuldt ud, når jeg arbejder med hundene. Det ødelægger ens koncentration, når man får et ‘jag’ af smerte eller når man ved, at den næste bevægelse kommer til at gøre ondt. Frustrerende – men sådan er betingelserne lige nu. Fordelen ved konkurrencer er, at adrenalin er smertestillende! Det er åbenbart ikke altid en ulempe, at blive nervøs og danne spandevis af adrenalin 😉

Jettes lille hvalp Duffy har også rykket helt vildt siden vi så hende for en uge siden. Hun kan sidde med apporten og bære den hen til Jette. Hendes heelwork har rykket sig og hun er også begyndt på et par nye øvelser.WOW – godt gået, Jette.

Dette indlæg blev udgivet i Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s