For meget af det go’e!

I dag mødtes Helle og jeg for 4. gang på 7 dage for at træne. Det har været super godt for Hero og Jazz, at vi er mødtes så tit. De har rykket helt vildt og de nye sekvenser, som vi gerne ville have ind i vores programmer inden OEC, fungerer nu rigtig godt. Nu skal vi lige træne fulde programmer lidt igen, så vi får vores flow tilbage.

Helles Doggie er også i fuld gang med OEC træningen.

For Biscuit har det imidlertid været for meget af det go’e. Han skal helst ikke træne hver dag og han er begyndt at vise tegn på, at være lidt over-trænet, så en uges pause til den lille fyr, hvor vi bare går ture og ellers slapper af og han får lov til at kede sig lidt.

Bridie er glad for hun ikke skal træne… men hun er nu ikke tilfreds, hvis hun går glip af godbidderne! Bridies holdning til de her træningsdage er, at hun ikke skal lave noget, men hun skal have lige så mange godbidder, som dem der skal lave noget… og det virker! 🙂

Beat hygger sig med sin træning – nogen dage er han en bandit – andre dage gør han det super flot. Der er stadig noget, der ikke hænger helt sammen i hans program. Det må jeg lige have kigget på.

Dygtig Beat! Selv om han ikke er på OEC landsholdet, skal han stadig have sin del af opmærksomheden.

Det var rigtig varmt mens vi trænede, så da vi var færdige,kørte vi ned til søen for at bade. Rigtig hyggeligt – men koldt! En sort sky gled for solen og selv om det ikke regnede, så tog den varmen! Brrrrrr… men vi havde det stadig sjovt og det var en perfekt afslutning på træningen for hundene. De elsker at bade.

Ha ha ha haha jeg overtalte Helle til at gå med alle 7 hunde på vej ned mod søen! Det havde nær udviklet sig til flyvende Helle 😀

Kast dem! Kast dem! Kast dem! Kast dem! Kast dem nuuuuuuuu!!!!!

Hvem kommer først?!

Smukke omgivelser til en svømmetur

Ta’ den Hero!

Dejlige Cookie

 

Bridie svømmer også

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s