OEC 2012 – Fredag – Træning og middag

Vi stod op ved 7 tiden og mødtes med Helle og tøserne til en lille morgentur inden morgenmaden. Efter morgenmad havde vi lidt tid på hotellet til at slappe af inden vi gik over i hallen for at finde ud af hvor man kunne parkere og hvordan hallen så ud.

Hygge med Bridie på Helles værelse, mens vi udfylder speaker sheets.

Bridie supporter Team Littlethorn.

På vej over i hallen. Bridie fik hjul på – hun er en gammel dame og bliver hurtigere træt end de andre.

Da jeg rejste til England i juli forsvandt Heros træstok. Som nødløsning måtte jeg lærer ham at holde et elektrikker rør. Det gik godt, men i ugerne op til OEC fik vi flere og flere problemer med plastic røret. Han ville gerne holde alt muligt andet i munden, men ikke det hårde plastic. 3 dage før afgang, testede jeg om han ville holde et kosteskaft. Det ville han. Hans rekvisit blev lynhurtigt skiftet ud og på vej til Tjekkiet sleb jeg det klamme gule lak af kosteskaftet, så hans rekvisit kunne se nogenlunde acceptabel ud i ringen. Snak lige om sidste øjebliks-nødløsning!

Vi fik lidt af et shock da vi kom over i hallen. Vi så en ældgammel og ikke særlig stor hal, hvor de var ved at lægge nogle gamle tæpper. Panik! Hunde, publikum og dommere i den hal sammen med en stor ring??? Det ville blive totalt klaustofobisk!

Vi troede, at konkurrencen skulle holdes i denne hal… heldigvis viste det sig, blot at være til træning og hunde-rum

Det var en gammel og nedslidt hal vi var i. Dørene til toiletterne kunne ikke løses og malingen skallede af væggene.

Heldigvis viste det sig, at være den gymnsatiksal, hvor hundene skulle sidde og hvor vi kunne træne og varme op. Konkurrence hallen lå længere oppe af gangen, den var noget større og havde god plads til publikum, dommere og det hele.

Konkurrence hallen

Til frokost mødtes vi med Henriette fra HTM holdet og hendes veninde Hanne. Super hyggeligt. Derefter gik vi igen over i hallen – denne gang for at gøre klar til at tage landsholdsbilleder og træne i ringen.

Hyggelig frokost sammen med Henriette, Jette, Hanne og Helle.

Der var lidt kaos omkring landsholdbillederne. Vi havde aftalt, at vi skulle tage dem kl. 16.30, men Anja og Sonja havde misforstået os og troede, at vi skulle mødes kl. 16.30, så halvdelen af holdet var klar og utålmodige og den anden halvdel var hektiske og ved at skifte tøj. Vi fik dog taget nogle mere eller mindre heldige billeder af holdet. Tak til Henriettes veninde Hanne for hjælpen med billederne.

Team Danmark

Freestyle holdet

Mine skønne drenge

Skønne Hero

Og yndige lille Biscuit

Træningen i hallen var forsinket, men endelig kl. lidt i 7 kom vi i gang.

Danskerne havde træningstid som næstsidste hold og middagen var kort tid efter, så det var en noget stressede aften.

Hero var den første hund jeg trænede og med kun 2½ minut til rådighed i ringen, skulle træningen planlægges grundigt. Men øv, det viste sig, ikke at være så let. Hero havde store vanskeligheder på det tæppe vi var på. Det var nyt og ret glat og han kunne ikke stå fast. Jeg sendte ham ud i hans store cirkler og han gled ud af ringen og ramlede ind i en række røde plastic stole. Heldigvis er han ikke sådan at slå af pinden, men det tog tid at få ham tilbage og sikre, at han var ok, så vores træningstid gik lidt op i hat og briller.

Opvarmning i ringen – Team Holland

Biscuit tacklede gulvene bedre. Han er mindre, lettere og mere erfaren. Han tilpassede lynhurtigt sine bevægelser til underlaget og havde en rigtig god træning.

Tilbage til hotellet, fodre hunde, skifte tøj og ned til festmiddagen, hvor Heros opdrætter Bob ventede på os. Han var kommet fra England for at heppe på Littlethorn hundene; Hero, Jazz og Doggie og vi havde inviteret ham med til middagen.

Under middagen blev jeg pludseligt indvolveret i åbningstalen, hvilket var ok, men det havde nu været rart at vide, at jeg skulle holde en tale lidt mere end 3 sekunder før jeg fik ordet!

Skål og ha’ et fantastisk OEC!

Festmiddagen

 

Super hyggelig aften, men lidt stresset, fordi vi bare gerne ville op til hundene og i seng. Så snart vi havde fået vores start rækkefølge at vide, var det sengetid!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Landshold. Bogmærk permalinket.

Et svar til OEC 2012 – Fredag – Træning og middag

  1. Pingback: The Open European Championship 2012 « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s