OEC 2012 – Søndag – Freestyle dag

Tidligt op og over i hallen.

Hero havde start nr. 7, så jeg tog ham med op til fælles-træningen og lavede lidt med ham i hallen. Han var glad og oplagt og ville rigtig gerne lave noget. Dejligt.

Opvarmning i ringen

Jeg så de første programmer og derefter gik jeg ud for at skifte tøj og varme Hero op. Tiden gik hurtigt og det var snart tid til at gå i ringen. Hero var en sej lille fyr. Starten på programmet var super. Han har så tændt og præcis. Da vi kom til vores spring gik det galt. Han fik ikke bakket ordenligt og kunne ikke sætte ordenligt af til sine spring. Han gled i det første spring og igen i det næste. Han faldt ned på ryggen og jeg stoppede op og sikrede, at han var ok, inden vi fortsatte. Den følgende del af programmet gik rigtig fint, men i cirklerne gik det galt igen. Hero gled ud af ringen og ud på det glatte hal-gulv. Han fik kæmpet sig tilbage i ringen og fuldførte sig program i fin stil. Når han havde kontrol over sine ben, arbejdede han rigtig godt, men vores performance var noget præget af de glatte gulve. Han skal lige have noget mere erfaring, så han lærer at tilpasse sine bevægelser til underlaget.

Når Hero havde kontrol over sine ben, satte han ikke en pote forkert.

Fuld fart frem!

 

Skønne, fantastiske Hero

 

Hero sluttede som nr. 24 ud af lidt over 50, så han lå lige midt i feltet, hvilket er ok for en landsholdsdebut. I bund og grund var jeg bare rigtig lettet over, at han ikke var kommet til skade med alle de gange, hvor han gled og faldt.

Biscuit havde start nr. 41, så der var frokost pause og tid til at se nogen af de andre deltagere optræde før jeg skulle ud og gøre klar igen.

Biscuit var bare så sød og glad. Han glædede sig til at komme i gang. Vi varmede op nede i salen og gik op for at vente uden for hallen. Jeg ville rigtig gerne have være inde i hallen mens dommerne dømte hunden før mig, men det fik jeg at vide, at jeg ikke måtte. Lidt unfair over for Biscuit. Andre ekvipager havde fået lov til det og Biscuit havde brug for lige at se publikum og opleve stemningen i hallen. Da han var inde for at træne, var hallen jo praktisk talt tom.

Vi gik i ringen og Biscuit var lidt ukoncentreret de første par sekunder – bla. fordi han lige skulle finde ud af hvad alle de mennesker lavede oppe på tilskuer-rækkeren, men så glemte han dem og arbejdede rigtig fint. Et enkelt lille kiks udervejs, men jeg var bare så glad og tilfreds med vores performance. Super sheltie!

Biscuit: Sommer i Tyrol – se hvor meget fart der var på… hans hoved er helt sløret 😀

Smukke lille blå sheltie.

Spriiiing!

Og vores finish pose

Biscuit blev nr. 15 individuelt og blev bedste danske hund og 2. bedste hund fra skandinavien.

Jette og Sonja viste begge to flot freestyle. Jette med Addi endte på en 21. plads og Sonja med Tyson på en 29. plads. Man må blot erkende, at dommerne ikke var vilde med den danske stil og det er ok. Sådan er det ved de store mesterskaber. Man ved aldrig helt hvad dommerne vil have.

Resten af eftermiddagen gik med hygge med de andre deltagere og med at se den individuelle finale, hvor der desværre ikke var nogen danskere med.

Bob med 4 x Littlethorn
Duster, Doggie, Jazz og Hero

Hero var lige ved at imigrere til Frankrig 🙂

To OEC sheltier: Bisuit fra Danmark og Jamie fra Holland.

Vi mødtes med Belgierne, franskmændene, Kath og Bob til middag om aftenen og det var super hyggeligt, men hold da op hvor var vi trætte 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Landshold. Bogmærk permalinket.

Et svar til OEC 2012 – Søndag – Freestyle dag

  1. Pingback: The Open European Championship 2012 « Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s