Vi har savnet det!

I den sidste tid har hundenes træning været ned-prioriteret i forhold til alt det andet, der er sket i mit liv. Jeg var i Norge, mine forældre blev syge og skolen startede igen! Det hele oven i hinanden, så der har hverken været tid eller overskud til at træne. Det er blevet til 10 minutters træning med hver hund uden for hospitalet inden jeg besøgte min mor, men formålet med det har nærmere været, at brænde energi af, end rent faktisk at rykke i forhold til indlæring eller øvrige træningsmål.

Træningspause uden for Holbæk Sygehus

I dag skulle min mor flyttes fra Holbæk Sygehus til Slagelse Sygehus og jeg har ikke rigtigt kunnet finde ud af hvornår det ville ske, så jeg har ikke kunnet besøge hende. Jeg har simpelthen ikke vist hvor jeg skulle køre hen hvornår, så i stedet for at køre direkte til sygehuset efter arbejde, så kørte jeg faktisk hjem! Jeg kørte hjem, gav hundene snor på og gik tur.

Da vi kom tilbage fra turen, tænkte jeg, at jeg lige ville give hundene de sædvanlige 10 minutters træning, bare for at dæmpe deres frustration over ikke at blive mentalt udfordret. Når en hund er vant til massere af motion og mentale udfordringer, så bliver den rastløs, når den pludselig bare kommer ud og gå tur og det mærker jeg tydeligt hos hele Hazyland flokken lige nu!

Jeg fandt en bold og en pose godbidder og gik ud for at træne. De 10 minutter med hver hund blev til væsentligt mere! Alle 3 hunde fik lov til at arbejde indtil de ikke kunne mere – vi blev simpelthen så grebet af det, at vi ikke kunne stoppe igen. Ihhhh, hvor har vi savnet det. Det var skønt og jeg kunne faktisk se fremskridt med alle 3 hunde – så vores noget ufokuserede træning gennem den sidste tid, har alligevel ført til små fremskridt – også selv om, at jeg ikke har været specielt målrettet.

Nu ligger hele flokken rundt om i stole, på gulvet og i sofaen og sover tungt. Skønt, at de ikke er urolige og rastløse! – Og så må jeg jo leve med, at der blev lidt mindre tid til at læse lektier inden skoledagen i morgen 😉

Beat

Hero

Bridie

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s