Dejlig dag – men kold!

Crufts nærmer sig med raske skridt og jeg føler mig ret presset! Hero skulle bruge sit gamle program til NM i december og i begyndelsen af marts skal vi være klar med et nyt. Hero gør det så godt og knokler på med træningen, men AAARRRRGGGHHHHH! Tiden går bare og jeg kan simpelthen ikke forlange mere af ham, men hold da op, hvor rykker Crufts nærmere hurtigt!

Hero hunden gør det rigtig godt - tiden har bare været meget begrænset. Selv om vi havde indlært nye tricks, så er 2 måneder meget kort til, til at få en koreografi til at fungere.

Hero hunden gør det rigtig godt – tiden har bare været meget begrænset. Selv om vi havde indlært nye tricks, så er 2 måneder meget kort til, til at få en koreografi til at fungere.

Hele udstyret er klar! Så skal der trænes!

Hele udstyret er klar! Så skal der trænes!

Helle har lovet i dag, at hun vil hjælpe mig med træningen i den næste tid. Vi vil forsøge at mødes to gange om ugen i en periode. Det er rigtig dejligt – vi har brug for det. Det er ikke fordi Hero ikke har styr på det, men der skal bare mange mange mange gentagelser til, før ting sidder på rygradden og jeg har brug for hjælp til at styre musikken og også til at se vores fremskridt, så ikke jeg lader frustrationen og tidspresset tage over.

Helle og Jazz er godt i gang med deres 2013 program.

Helle og Jazz er godt i gang med deres 2013 program.

De hunde der ventede på, at det skulle blive deres tur, havde tæpper at ligge på... det var en lang dag ude i kulden.

De hunde der ventede på, at det skulle blive deres tur, havde tæpper at ligge på… det var en lang dag ude i kulden.

Cookie

Cookie

Helle og jeg trænede i dag – i mange timer – ude i kulden! Brrrrrrrrrrr… men vi havde en rigtig god dag med fed træning. Nu er både Biscuit og Heros 2013 programmer koreograferede, så ingen undskyldning for ikke at træne 🙂

En tændt Biscuit

En tændt Biscuit

Jubiiiiiiiiiii - bolden!!!!!!!!

Jubiiiiiiiiiii – bolden!!!!!!!!

Efter træningen, gik vi en tur med alle hundene. Det var skønt! Doggie sørgede for, at turen blev lidt længere end planlagt – hun tabte sit halsbånd, så vi måtte tilbage og finde det. Det var de fleste af hundene begejstrede for, men Bridie var noget trist… hun var næsten hjemme ved sin varme hundekurv og så vendte vi om og gik mere tur i sneen og kulden!!! Bridie er ikke god til sne og kulde.

Helle og hundene

Helle og hundene

Awwww Bridie...

Awwww Bridie…

Nu har hundene fået mad og så bliver der ellers snorket igennem 😀

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Bridie, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s