Debut

Livet har været hektisk i den sidste uge.

Min mor er ganske alvorligt syg, Bridie er ganske alvorligt syg og Hero åd en plastic dut i begyndelsen af ugen og måtte have bræk-middel + en dag på parafin olie hver 3. time, for at hjælpe de sidste plastic stumper igennem ham. Jeg sover ikke ordenligt, jeg spiser ikke ordenligt og jeg får ikke trænet.

Og så skulle jeg pludselig have debut med nye programmer!

Egenlig havde jeg besluttet, at Biscuit skulle lave sit 2012 program en sidste gang her til aften ved BCKs HTM konkurrence, men da jeg gik og pakkede i eftermiddags, fik jeg pludselig lyst til at teste hans nye program til ‘Lemon Tree’ (Fool’s Garden). Jeg ved ikke helt hvor det kom fra, for vi har endnu ikke trænet programmet uden at jeg har haft godbidder i hånden og har belønnet undervejs, så det virkede som en noget stor mundfuld… Men men men Biscuit var super dygtig. Et par ups’ere i de tricks, som jeg godt ved er udfordrende for ham, men egentlig gjorde han det rigtig flot og det føltes som en flydende performance. Jeg er super tilfreds. Han blev nr. 4 i klassen – kun slået af Hero og to hunde, der konkurrerede med gamle og godt gennemtrænede programmer.

Træning af 'Lemon Tree' programmet - det var lidt af en impuls beslutning, at det skulle have debut i dag.

Træning af ‘Lemon Tree’ programmet – det var lidt af en impuls beslutning, at det skulle have debut i dag.

Hero er kommet lidt længere i træningen end Biscuit. Det er hans træning jeg har haft mest fokus på siden NM, fordi han skal repræsenterer Danmark ved Crufts i begyndelsen af marts. Hero har heller aldrig lavet hele sit program uden belønning undervejs og han var meget udfordret af underlaget. Han er bare så dårlig til at stå fast på glat underlag. Det må være noget med hans bevægemønster???? Men han viste i dag, at han er blevet meget meget bedre til at tackle det og han viste også, at hans program nok skal blive klar til Crufts. Han blev nr. 3 i klassen og jeg ved nu hvad jeg skal have fokus på i træningen i de næste 14 dage indtil vi skal lave programmet igen ved Show Of Winners.

Be afraid - be very afraid!Hero optræder til Scary Story og This is Halloween.

Be afraid – be very afraid!
Hero optræder til Scary Story og This is Halloween.

Og så er det TV program, som Helle og jeg er med i, kommet online. I kan se det her!

Der præsenteres 4 forskellige hobbies i programmet – der er 4 afsnit om dog dancing. Første afsnit starter 17 min. inde i videoen, næste afsnit starter efter 30 min, næste efter 53 minutter og det sidste efter 1 time og 31 minutter. -Så hvis ikke man vil se sko, flipper maskiner og zoologisk have, så kan man spole forbi.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Konkurrence, Video. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s