En kikset generalprøve…

– bør jo heldigvis betyde en god performance! Så lad os håber, at vores noget udfordrende Crufts generalprøve, betyder en god Crufts performance…

Hero

Hero optrådte ved Show Of Winners i aften og han var simpelthen så god. Musikken gik helt galt. Den started ok – spillede de første 30 sekunder og så startede den forfra. Jeg stoppede og bad om at få musikken startet igen. Det samme skete og vi kunne naturligvis ikke blive ved med at stoppe og starte forfra, så jeg trak starten ud, så det forhåbentlig kunne komme til at passe til musikken og fortsatte programmet for at se hvad der skete.

Hero

Hmmm – det lød som om, at musikken started forfra igen og igen og igen…. Så starten kom ca. hver halve minut, men i baggrunden spillede Nightmare Before Christmas også. Totalt kaos og hele tiden med en uhyggelig hvinen i baggrunden. Det var virkelig slemt. Jeg har aldrig hørt noget lignende.

Hero

Jeg opgav at lytte til musikken og gennemførte vores program, uden at forholde mig til det støj kaos, der fyldte hallen. Men stakkels tilskuere og stakkels Hero. Jeg er meget imponeret over, at han ikke gik helt i spåner over lyd-niveauet.

– Men han var så god! På trods af, at jeg stoppede 30 sek inde i programmet, startede forfra og derefter bad ham arbejde i en støj, som vi mennesker dårligt kunne holde ud at være i, så lavede han sit program uden at sætte en pote forkert. WOW. Han gjorde mig så stolt. Han arbejdede roligt og kontrolleret. Det var så flot!

Hundene har haft en rigtig god dag i dag. Vi har været sammen med Helle og hendes hunde, så de har leget og løbet og hygget.

Doggie

Beat

Helle var med os til Show Of Winners og hun var en kæmpe hjælp! Tusind tak, Helle! Vicky var der også og sørgede for, at Biscuit også havde en god aften – tak for hunde-sitter hjælpen, Vicky.

Biscuit

Og min stakkels far var kommet for at se os optræde – det var nok en tvivlsom oplevelse, sådan som det lød. Jeg håber, at han får en bedre oplevelse ved at se live streaming fra Crufts!

Dette indlæg blev udgivet i Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s