Vild Med Dyr dag 1

Vi var dårligt landet efter Crufts turen, før vi var på farten igen… denne gang skulle vi dog ikke længere end til Fredericia, hvor Helle og jeg skal optræde 2 gange om dagen på Vild Med Dyr Messen.

Kl. 8 i morges pakkede vi mine hunde og bagage ind i Helles bil – der i forvejen var godt fyldt op, så det gjaldt om ikke at have for meget bagage med. Afsted mod Fyn og videre til Jylland med kun et enkelt lille stop i Kildebjerg. Det er ikke muligt for os at køre over Fyn uden at stoppe på rastepladsen ved Kildebjerg 🙂

Vi kom godt frem, fandt ud af hvor vi skulle være og begyndte at pakke ud. Vi fik et perfekt rum til hundene med parkering lige uden for døren. Det kunne simpelthen ikke være bedre. Der skal jo en del kostumer og rekvisitter med til 6 forskellige programmer, så det var dejligt, at vi ikke skulle slæbe det ret langt.

Vi mente, at vi var i god tid, hvis vi regnede med ankomst 1½ time før første opvisning, men tiden flyver afsted og faktisk var vi kun lige klar, da klokken var 11.30 og det var show time!

Første opvisning var udfordrende – især for Hero. Jeg startede med at introducerer sporten og klikkertrænings principperne sammen med Biscuit og derefter lavede vi Biscuits program til Fool’s Gardens ‘Lemon Tree’. Biscuit var fantastisk! Han arbejdede så findt og var rigtig glad i ringen. Det var dejligt.

Fool's Garden: Lemon Tree

Fool’s Garden: Lemon Tree

En glad og tændt lille Biscuit!

En glad og tændt lille Biscuit!

Da han var færdig, stod Helle og Jazz parat. Jeg så ikke meget af deres opvisning, for jeg skulle skifte tøj og gøre Hero klar. Det havde ikke været godt for Hero at ligge i et bur lige ved ring-siden og hører mig arbejde med Biscuit. Han var helt vildt tændt og der var kun et par minutter til at varme op og få ro på. Det lykkedes ikke helt. Heldigvis kan man jo redde det meste, så det ikke bliver tydeligt for publikum, at der sker fejl, men jeg er naturligvis ikke interesseret i, at han får for mange af den slags oplevelser, hvor han kører sit eget løb. Ca. 1/3 inde i programmet faldt han til ro og arbejdede i sin sædvanlige fokuserede stil.

This Is Halloween

This Is Halloween

Woooohoooo så er der ved at være kontrol over det igen!

Woooohoooo så er der ved at være kontrol over det igen!

Doggie lukkede showet. Hun så godt ud i ringen og det samme gjorde Helle :). Fedt nyt kostume, de har fået!

Dygtige Doggie

Dygtige Doggie

I pausen mellem de to opvisninger gik vi en tur med hundene og derefter forsøgte vi at få en kop kaffe, men der var en kæmpe kø, så vi opgav og gik en runde for at kigge på de mange stande i stedet. Efter 4 dage på Crufts for bare en uge siden, var der dog ikke rigtigt noget på Vild Med Dyr Messen der imponerede. Vi havde vist fået vores shoppings behov dækket.

Det er ikke hver dag, at man har en kamel som nabo, når man optræder!

Det er ikke hver dag, at man har en kamel som nabo, når man optræder!

Baby papagøjer... så nuttede er de nu ikke....

Baby papagøjer… så nuttede er de nu ikke….

Miniature heste

Miniature heste

I den anden opvisning, byttede jeg om på Biscuit og Hero, så det var Hero der hjalp mig med introen og lavede det første program. Det var meget bedre. Han arbejdede fint og lavede et rigtig flot program. Dejligt!

Intro til sporten og til klikker træning

Intro til sporten og til klikker træning

En rolig og kontrolleret start pose... det var da noget bedre!

En rolig og kontrolleret start pose… det var da noget bedre!

Daddy can you tell me a story? Oh you wanna hear a story? What kind of story you wanna hear baby? A SCARY story!

Daddy can you tell me a story?
Oh you wanna hear a story? What kind of story you wanna hear baby?
A SCARY story!

En dejlig tændt Hero

En dejlig koncentreret Hero

Igen gik jeg glip af Jazz program, fordi jeg skulle skifte tøj og varme op, men Helle lød glad, så jeg tror det gik godt.

Helle og Jazz

Helle og Jazz

Lamberth Walk

Lamberth Walk

Biscuit var igen en stjerne. Nøøøj, hvor har han haft en god dag i dag. Han har bare arbejdedet så godt.

Han så bare så glad ud i ringen.

Han så bare så glad ud i ringen.

Vi havde naturligvis citron træet med!

Vi havde naturligvis citron træet med!

Finish Pose

Finish Pose

Doggie lukkede og slukkede og så fik vi ellers pakket sammen i en fart. Vi havde lejet et lille hus på et B&B for natten, så vi ville gerne have hundene ud og løbe og derefter ind i vores B&B, så det kunne slappe af.

Helle og Doggie - Master Of The House

Helle og Doggie – Master Of The House

Da vi kom ud af hallen, var det begyndt at sne… ret meget… godt, at vi kun skulle over broen til Fyn og derefter ca. 30 km videre. Vi kom godt frem, men vejene var ret slemme til sidst. Helle er heldigvis en ørn til at køre i glat føre, så hun klarede det flot. Vi stoppede i en lille Brugs på vejen og købte ind til aftensmad.

Sidst på eftermiddagen kom vi frem til et yndigt lille hus ved Assens. Vores B&B. Vi blev godt modtaget og vist ind i huset, hvor der er 2 soveværelser, en stue/køkkent og et badeværelse. Helt perfekt! Der er TV og internet. Hvad mere kan vi ønske os?!

Hundene uden for vores lille hus :)

Hundene uden for vores lille hus 🙂

Og det bedste af det hele… lige uden for døren er der store marker, hvor hundene må løbe lige så tosset de vil. Det er bare perfekt. Vi gik en god tur ud over markerne med hundene og derefter slappede alle af et par timer, inden vi gik endnu en tur. Nu har vi alle spist, Helle og jeg har været i bad, hundene sover og vi hygger med hver sin laptop på skødet. Ahhhh… 🙂

lordag 223

Der er marker, hvor hundene kan løbe, lige uden for døren!

lordag 210

Doggie og Cookie

lordag 168

Der løbes igennem!

lordag 152

En skøn flok Border Collier

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s