Påske konkurrence i Farum

Min motivation for dog dancing ryger altid lidt efter et stort mesterskab.  Den intense træningsindsats op til konkurrencen og forløsningen, når man har lavet sin store performance tager lidt tid at komme sig over. Min erfaring siger mig, at det bedste man kan gøre, er bare at lytte til sin krop og sjæl og tage den tid det tager. – Men det kan man jo ikke altid… 4 dage efter Crufts skulle vi optræde ved Vild Med Dyr Messen og i denne weekend (14 dage efter Vild Med Dyr) var der påske konkurrence i Farum, hvor drengene også var tilmeldt, så vi har måttet hive os selv lidt op ved håret og komme i gang med træningen igen.

Publikum ved konkurrencen

Publikum ved konkurrencen

Så I morges kørte vi til Farum, hvor der var indendørs konkurrence i en kold men ellers rigtig fin hal. Arrangørene havde gjort et stort stykke arbejde med forberedelserne og alting så rigtig flot ud. Det eneste, som jeg ikke var så vild med, var en jern-stolpe i den ene ende af ringen. Jeg var rigtig bange for, at Hero skulle løbe ind i den med fuld fart og komme alvorligt til skade. Det var annonceret i invitationen til konkurrencen, at stolpen ville være der, men det var først da jeg varmede op i ringen og testede Heros store cirkler, at det gik op for mig, at Hero slet ikke ser hvor han løber. Han orienterer sig i forhold til væggene, men kigger ellers på mig mens han løber. Under opvarmningen kom han meget tæt på stolpen to gange og så turde jeg ikke lade ham løbe mere. Da vi konkurrerede, lavede vi cirklerne i den anden ende af ringen, men jeg kunne stadig mærke et sug i maven, når Hero kom tæt på.

Bortset fra det, så var det en god ring med gode tæpper og ok plads.

Marianne Blesky med Blondie i Freestyle kl. 3

Marianne Blesky med Blondie i Freestyle kl. 3

Jazz var i ringen lige inden Hero, så jeg havde lidt svært ved at varme op. Jeg var rigtig bange for at forstyrre dem. De to søskende er jo meget glad for hinanden, men sådan er det jo… de skal jo lærer at arbejde/konkurrere ved samme konkurrencer, så vi forsøgte at være meget stille og samtidig få en ok opvarmning ud af det.

Hero arbejdede rigtig fint i dag. Der var stadig lidt spor af hans ‘frie tøjler’ ved vores opvisninger ved Vild Med Dyr Messen, såh vi må nok stramme os an og få struktureret vores træning lidt igen. 10 dages træningspause og 3 dages forsøg på at indhente det forsømte fungerer ikke helt for en Hero-hund ;-). Han var en god fyr og blev nr. 3 i klassen :).

Guffer og legetøj - så er Biscuit klar til at gå i ringen :)

Guffer og legetøj – så er Biscuit klar til at gå i ringen 🙂

Biscuit var super god. Han var så glad, at han gøede i ringen. Normalt er man ikke så pjattet med at freestyle hunde gø’r når de arbejder, men Biscuit gø’r kun når han er rigtig rigtig glad, så jeg kan ikke lade være med at smile, når han gør det.  Trods alt er det allervigtigste jo, at hunden elsker det vi laver og det gør han, når han gø’r! Han blev nr. 2 efter Johanna og Soda.

Randi Gregersen med skønne skønne Nanna i HTM kl. 1

Randi Gregersen med skønne skønne Nanna i HTM kl. 1

Lige inden klassen startede, fik jeg et telefon opkald fra mit arbejde. En borger, der bor på det bofællesskab, hvor jeg er leder, var død meget uventet her til morgen, så straks jeg var færdig med min klasse, pakkede jeg mine ting sammen og kørte på arbejde for at sikre mig, at medarbejderne var ok. Så konkurrence-dagen blev noget anderledes end forventet… Drengene endte med at sidde lidt mere i bilen end forventet og opleve lidt mindre konkurrence-stemning, men jeg rådede bod på det, ved at tage dem ud på en dejlig gåtur på vej hjem fra arbejde og de sover alle sammen tungt nu, så jeg tror, at det har været en ok dag.

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s