Bade-trænings-dag

Helle og jeg mødtes på dyrskuepladsen i formiddags, for at træne. Doggie holder stadig træningspause pga. en skade, så Helle skulle kun træne med Jazz. Derfor kørte jeg tidligt ned på pladsen og trænede med Beat inden Helle dukkede op, så blev der lidt mindre ventetid for Helle og jeg har ikke brug for hverken musik-hjælp eller feed-back på Beat i øjeblikket.

Hero havde fart på i dag! Han er bare så sjov. Jeg kan ikke andet end at blive i godt humør af ham. På Bakken havde vi en lidt modereret version af hans program, så ikke han skulle komme til skade med sine vilde tricks på den lille scene og i dag brugte vi træningen på at minde ham om hvordan koreografien rent faktisk er. Han kunne sagtens huske det, så det gik rigtig fint. Super fed træning.

Hero

Hero

Jazz gjorde det også rigtig godt i dag, på trods af, at hun er i løbetid og noget hormonel.

Jazz

Lille Biscuit var rigtig tændt og totalt på, men havde 1000 ting i hovedet, der distraherede ham. Formentlig fordi vi trænede på den lokale lufteplads og Biscuit er jo lidt lille, så han har næsen rigtig tæt på alle duftene. Vi kom gennem programmet, men der var godt nok nogle alternative forslag til tricks fra Biscuit undervejs 😀

Biscuit

Biscuit

Helle sluttede med at gå sit program igennem med Jazz igen. En glad Jazz og en masse belønning for godt arbejde.

Da vi var færdige med træningen, kørte vi til søen og lod hundene bade. Ved Roskilde udstillingen, havde vi købt et legetøjs-fyrtårn beregnet til at flyde på vandet til Helles hunde og det havde de ikke haft mulighed for at indvi endnu, så det skulle vi jo have gjort.

helle-traening 070

helle-traening 077

Jazz

Biscuit

Jazz

Jazz

Tak til Helle og hundene for en dejlig dag.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s