Træning midt i eksamensræset

De sidste uger har stået på Strategisk Ledelse og i denne weekend har det virkelig været intensiveret, der har jeg nemlig skullet skrive eksamensopgave. Fredag fik jeg de første teoriafsnit på plads og lørdag formiddag fik jeg puttet en del af analyse på, men midt på eftermiddagen pakkede jeg bøgerne sammen og kl. 15.30 mødtes Helle og jeg på den gamle golfbane for at træne.

Er du snart færdig med den opgave?

Er du snart færdig med den opgave?

Det havde regnet hele formiddagen, men det var klaret op og vejret var perfekt til træning. Sol men ikke for varmt.

Hero var den første hund til at træne og han er vant til at gå tur på golfbanen og til at få lov til at løbe og lege, så han var rigtig tændt bare ved synet af golfbanen og det gik STÆRKT! Hold da op, der var gang i Hero, men det er jo det der er så fedt ved ham – at han altid har lyst til at lave noget og at han altid giver sig selv 100%. Man bliver glad af det 🙂

Hero hunden for fuld udblæsning!

Hero hunden for fuld udblæsning!

Helle og Jazz trænede deres program og i mens fik jeg lov til at sidde med en cola og nyde de smukke omgivelser. Fantastisk eftermiddag til at være ude med drengene.

Smukke omgivelser til god træning.

Smukke omgivelser til god træning.

Lille Biscuit var i strålende humør og var tændt på hans program. Det har taget noget tid, at få ham til rigtigt at tænde på dette års program, men det ser ud til, at den er ved at være der. Han arbejdede rigtig fint med højt drive.

Skønne Biscuit Blå

Skønne Biscuit Blå

Og Beat hunden – han bliver mere stabil i hans heelwork for hver dag. Jeg er startet helt forfra med hans HTM træning og bygger selvtillid op hos ham, ved at gå langsomt frem og træne en position ad gangen, så han får en masse successoplevelser. Han trives med de faste positioner og rutine-prægede opgaver. Han kan godt lide at vide præcist hvad der forventes af ham. Det er enormt givende at træne med ham og mærke hans glæde og intensitet.

Beat

Beat

Vi sluttede med at Helle trænede Jazz’ program en gang til – det er et skønt program, de har i år :-).

Efter træningen ville vi have gået en tur, men Jazz var rigtig meget i løbetid, så vi endte med at gå hver sin vej rundt på golfbanen. Helle ønskede ikke at Hero skulle være far til Jazz’ hvalpe 😉

Efter træningen kørte vi lige hjem til mig for at skifte tøj og så ud og spise sammen inde vi gik endnu en tur hver for sig (Hero og Jazz var lidt for forelskede), så hundene var godt luftede inden Helle og jeg sluttede dagen med en tur i biografen for at se I lossens time. Super film, der kan anbefales!

i lossens time

 

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s