Danseglæde

For et par uger siden blev jeg kontaktet af TV-produktionsselskabet Blu, der var ved at producere en ‘dummy’, dvs. et test program, der aldrig vil blive vist på tv, men som skal bruges til at overtale TV selskaberne til at købe en ide eller en programserie.

Denne serie skulle handle om danseglæde og produceren, der kontaktede mig, ville gerne have en dansehund med i dummy’en.

Joh da, mon ikke det kunne lade sig gøre…? Vi talte sammen og aftalt, at det kunne blive efter at jeg havde overstået min eksamen. Perfekt, så var jeg med på den.

Så i dag kom Kimmie på besøg. Vi lavede et lille interview og bagefter var vi ude og filme Heros Halloween program, noget Hero træning og hygge, Biscuit der lavede tricks og en gåtur med alle 3 hunde.

Det var rigtig rigtig varmt! Kimmie ville gerne have lidt film, hvor Hero og jeg sad i skyggen og hyggede, men efter at have lavet sit program og derefter arbejde lidt mens Kimmie optog nogle nærbilleder,var han så varm, at han ikke gad sidde hos mig og være i nærheden af min kropsvarme. Han ville bare ligge i fri luft og køle af. Tænk, at jeg skulle komme i en situation, hvor Hero ikke ville komme så tæt på mig, som muligt. Han plejer ellers helst at skulle sidde på skødet af mig uafbrudt.

Det hele var enormt afslappende. Jeg var ikke bange for at sige noget dumt – det skulle jo kun bruges internt, så det ville være et meget begrænset publikum. Kimmie havde super forståelse for hunden og jeg tror virkelig, at hun nød at være sammen med dem, så det endte med at blive en rigtig hyggelig eftermiddag.

Såh… nu venter jeg spændt på om jeg kommer til at se program-serien på TV… hvis jeg gør, må det jo betyde, at drengene og jeg solgte ideen godt nok 😉

Biscuit og Hero sammen med produceren Kimmie

Biscuit og Hero sammen med produceren Kimmie

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, Hero, Medier. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s