England dag 2 – ankommet!

Hold da op, hvor er jeg træt. Det er helt vildt!

Jeg sov som en sten på færgen, men var stadig træt kl. 5, da vækkeuret ringede. Et hurtigt bad, morgenmad og kl. 6.30 kørte vi fra borde i Harwich.

Traditionen tro stoppede vi ved Morrisons, så hundene kunne komme ud og blive luftet. Derefter sendte jeg en SMS til min far, Helle og Kath, for at lade dem vide, at vi var ankommet og klar til at påbegynde dem 350 km lange køretur til Derbyshire.

Mandag - ankomst hos kath 003

Traffiken var fæl! Vi havde i al morgen-mylderet og det tog næsten 3 timer at køre 170 km. Da vi havde 150 km tilbage, besluttede jeg at stoppe, købe lidt at drikke og spise og lufte hunde. Det var en god beslutning, for efter en halv times pause var trafikken meget bedre og resten af turen gik fint.

Da jeg ankom var Kath ikke hjemme, men David lukkede mig ind og lavede en kop kaffe til mig og hundene kom ud i haven. Han spurgte godt nok hvor jeg blev af, men jeg troede bare, at han talte om forsinkelsen pga. trafikken.

Da Kath kom viste det sig, at de faktisk ikke anede om jeg ville dukke op eller ej. De havde fået min mail om, at jeg måske ville køre til Holland, men ikke vidste om færgen sejlede eller ej… Men de havde ikke fået alle de SMSer jeg havde sendt undervejs for at holde dem orienteret om situationen. Jeg var ikke online på turen, så jeg havde ikke set hendes bekymrede mails og skype beskeder og de bekymrede SMSer som jeg havde modtagetpassede egentlig godt nok med, at de dukkede op på tider, hvor det ville være forventeligt, at jeg lige gav et lille pip om hvor i verden jeg var, så jeg troede bare, at hun var utålmodig. Hun havde været vildt bekymret over min tavshed og bange for, at jeg var kørt galt på vejen eller at der var noget andet alvorligt i vejen. UPS!

Heldigvis kunne jeg vise hende alle beskederne på min telefon, så hun ved, at jeg ikke bare var ligeglad med hende.

Det har vist sig i løbet af dagen, at færgen blev aflyst, fordi den har ramt land i blæsevejret og der er et stort hul i skroget. Det skal laves før den kan sejle igen og selv om, at DFDS siger, at de håber at den sejler igen sidst på måneden, så tør jeg ikke satse, så for en sikkerheds skyld, har jeg booket en afgang fra Harwich til Holland, som jeg kan aflyse, hvis jeg ikke får brug for den. Jeg håber, at jeg ikke får brug for den. Jeg har ikke lyst til at skulle køre hele vejen op gennem Europa igen på hjemvejen.

Hero

Hundene og jeg sidder nu ude i Kaths have og nyde den engelske sommer. Mine hunde har mødt Kaths hunde og det er gået fint, men mine mine hunde skal sove ud og være mindre trætte inden vi for alvor lader dem være sammen. Vi skal ikke have slagsmål, fordi alle er for trætte til at forholde sig til for meget.

Jeg har lige overværet et historisk øjeblik. Beat og Biscuit legede sammen! De har de aldrig gjort før. Det var også lidt akavet for dem begge og det var en slags løbeleg, så ingen fysisk kontakt, men de legede helt klart sammen. WOW!

Desværre var Biscuit for tæt på mig til, at jeg kunne få ordentlige legebilleder, men jeg fik da en lille smule.

Desværre var Biscuit for tæt på mig til, at jeg kunne få ordentlige legebilleder, men jeg fik da en lille smule.

Beat Biscuit

Beat

Beat

Beat

Karen har også været her for at sige hej og hun havde sin lille nye hvalp Midge med. Awwww – dejligt at se Karen og selvfølgelig herligt at møde hendes lille nye hvalp.

Kath og jeg har også været ude og handle – guffer til hundene og cola til mig. Så er vi godt kørende… ohhh og en lille fødselsdagsgave til Heros søster Jazz… det varer jo ikke længe før de fylder 3 år.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, England, Hero. Bogmærk permalinket.

3 svar til England dag 2 – ankommet!

  1. Helle siger:

    Tesco?????? Du ved at Jazz ikke er så vild med at vide at der allerede er købt gave -hun er jo meeeeget nysgerrig og det er længe at vente!

  2. Pingback: England, juni/juli 2013 | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s