Frankrig – dag 2

Natten mellem lørdag og søndag var jeg længe om at falde i søvn, så jeg var lidt træt da jeg vågnede, men efter en kop morgenkaffe i hotellets morgenmadsrestaurant, fik jeg det bedre.

DSC_0003

 

DSC_0019

Corinne kom og hentede mig kl. 8.30 og kl. 9 gik vi i gang med træningen. Vejret var perfekt i morgentimerne. Sol, men ikke alt for varmt og en kølig vind. Deltagerne var kommet tidligt og havde bygget en konkurrencering op, så vi startede dagen med en træningskonkurrence, hvor deltagerne fik hver 5- 10 minutter i ringen med DJ, speaker og publikum og så fik de hjælp til de ting, som lige præcis deres hund havde brug for.

morgentraning2

morgentraning1

morgentraning3

Jeg var rigtig imponeret over denne gruppe, for som regel når jeg giver meget individuel undervisning, så står de øvrige deltagere lidt af og begynder at snakke indbyrdes, så det kun er den, der er i ringen, når er opmærksom, men her var alle med hele tiden. De øvrige deltagere stillede interesserede spørgsmål til det jeg lavede og alle var motiverede og på hele formiddagen.

Da alle havde været i ringen, satte jeg indlæring af to nye tricks i gang og da alle havde arbejdet lidt med dem, så var det frokost tid.
Endnu en dag med lækker frokost. Etienne påstod, at han havde været oppe kl. 5 og plukke grønsager i haven til mig, meeeeen den hopper jeg nu ikke på. – Trods det må jeg sige, at han er lidt af en gentleman og enormt betænksom og hjælpsom, hvilket jeg sætter stor pris på.

spring

Da vi gik i gang igen, var varmen slem. Vinden havde lagt sig og temperaturen var på den anden side af 30 grader. Vi tog næste del af seancen inde i skyggen. Koreografi og opbygning af et HTM program. Hundene var trætte efter en hård weekend og varmen havde som sagt taget til, så dette var en ren teoretisk øvelse, hvor vi brugte en tøjhund i stedet for rigtige hunde.

koreografi-arbejde

Vi sluttede med en rekvisit leg, for lige at få gang i folks fantasi og for at lave noget sjovt med hundene til sidst.
Etienne kørte mig tilbage til hotellet, hvor jeg havde et par timer til at slappe af og få et bad. Jeg havde haft en lurende hovedpine hele dagen, så det var dejligt lige at hvile lidt.

rekvisitleg

rekvisitleg2

rekvisitleg3

Kl. 19 hentede Corinne mig og tog mig med ned i Seltz ’fælleshus’, hvor hele byen fejrede Frankrigs nationaldag Bastilledagen med musik og god mad. De fleste deltagere var kørt hjem, men de lokale kom, så vi var ca. 10 af deltagerne fra træningsdagene, der sad sammen.

page

Kl. 11 var der fyrværkeri. Super flot! Og så var det sengetid. Corinne kørte mig tilbage på hotellet og vi sagde godnat.

Dette indlæg blev udgivet i Undervisning. Bogmærk permalinket.

Et svar til Frankrig – dag 2

  1. Pingback: Frankrig 2013 | Dog Dancing Dagbog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s