Dejlig dag med hundene og Helle

Helle og jeg har været rigtig gode til at finde på alle mulige gode sommerlige ting, som vi kunne gøre når vi mødtes, fordi vi var gode til at overbevise hinanden om, at det har været alt for varmt til at træne, men i dag skulle det være… vi mødtes og vi trænede.

Helle og Jazz

Helle og Jazz

Det er ikke fordi vi ikke har trænet i løbet af sommeren – vi har bare ikke trænet sammen, så det var spændende at se hvor langt vi hver især var kommet med vores forskellige træningsprojekter.

Helle og Doggie

Helle og Doggie

Det var varmt for hundene at træne, men det tager de egentlig helt fint. Hero og Jazz lader sig slet ikke påvirke af varmen – de kører på med deres sædvanlige tempo og jeg kan ikke lade være med at blive lidt bekymret for dem, fordi de slet ikke tilpasser deres indsats efter temperaturen. Jeg bliver lidt bange for hedeslag og er hurtig til at få Hero kølet ned efter træningen. Heldigvis er han vild med vand, så han klarer det selv, hvis bare man sørger for, at der er adgang til vand.

Hero og Doggie køler af efter træningen.

Hero og Doggie køler af efter træningen.

Doggie i skyggen.

Doggie i skyggen.

Dagens træning med Biscuit var fantastisk. Han trænede fuldt program, han spurtede sammen med de andre hunde, han sprang og han gik en lang tur og der var ingen tegn på halthed. Jubiiiiiii – det ser ud til, at han endelig er klar igen efter overfaldet. Det har taget mere end en måned, men det er skønt at se ham være sig selv igen. Hold da op, hvor føler jeg mig heldig, at der ikke skete permanent skade.

En glad lille sheltie i aktion.

En glad lille sheltie i aktion.

Wiiiiiii her kommer jeg!

Wiiiiiii her kommer jeg!

Efter træningen spiste Helle og jeg en lækker frokost og så kørte vi i skoven, hvor vi gik en dejlig tur. Vi gik langs Køge Å, så hundene kunne dyppe tæerne og køle af, når de havde behov for det. Hero havde behov for det væsentlig oftere end de andre – og det er ikke fordi han løber hurtigere… det er bare fordi han er mere besat af vand 😀

Ahhhh dejlige kølige tæer :)

Ahhhh dejlige kølige poter 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s