Lang dag!

Hold da op en lang dag det var i går!

  • Afgang til arbejde kl. 6.
  • Afgang fra arbejde kl. 16.
  • 30 minutters svømning i Pedersborg Sø – for hundene! Ikke for mig 😀
  • Ankomst til træningshallen på Huginsvej i Ringsted lidt over 17 til en træningsaften sammen med Kate, Anja, Helle, Sidsel, Kirsten, Pernille og Jette.
  • Hjemkomst lidt over 22.

page

Hold da op, hvor var jeg træt, da jeg kom hjem, men det var dejligt at få noget indendørs træning og det var hyggeligt at tilbringe aftenen med andre HTMere.

Jeg trænede 2 x 10 minutter med hver af de to konkurrence hunde og det var mere end rigeligt, for selv om Helle og Anja gik en del op i, at hallen var køligere end udendørs, så er det nok lidt af en tilsnigelse at kalde den kølig ;-). Sveden haglede af en, når man arbejdede. Ikke specielt charmerende :-D.

page2

Hero arbejdede rigtig fint. Trods varmen kører han på med sin sædvanlige hastighed og det er jo godt, fordi det er fedt at se ham være så glad for arbejdet, men jeg bliver altså altid lidt bange for hedeslag, når han arbejder på den måde og temperaturene er høje. Efter hver trænings-session, tog jeg ham ud på de kolde fliser og lod ham køle af med en ordenlig skål vand.

Hero hunden

Hero hunden

Biscuit var så sød. Han er så glad for at være i gang igen, men det er ikke altid, at hans små ben kan følge med den iver han lægger for dagen. Vi måtte lave vores start om rigtig mange gange, fordi han blev ved med at ende alle mulige mærkelige steder bag mig, fordi hans ben løb løbsk :-D. 2. gang han var i ringen, der var han træt. Han gjorde det fint og lavede ikke rigtig nogen fejl, men han var træt. Efter mere end en måneds pause pga. overfaldet og bid der var længe om at hele, så er han jo ikke helt i form mere, så en gang i ringen havde nok været nok for ham.

Det var skønt at se Biscuit så glad og så rask efter lang tid med alle mulige skader som følge af at han blev overfaldet af en anden hund.

Det var skønt at se Biscuit så glad og så rask efter lang tid med alle mulige skader som følge af at han blev overfaldet af en anden hund.

Vi var begge to glade :)

Vi var begge to glade 🙂

Tak til Kate, der arrangerede denne fine aften og tak til de øvrige deltagere for godt selskab.

Robbies smukke barnebarn Wave var der også :)

Robbies smukke barnebarn Wave var der også 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Biscuit, England, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s