Store Hestedag

Helle, Jette og jeg var igen i år inviteret til at optræde ved Store Hestedag. Lørdag skulle Helle til et af de så omtalte 7-9-13 brylluper, så der holdt Jette og jeg fanen højt alene, men lørdag var vi alle 3 på pletten. Lørdag var ellers den travle dag, hvor vi godt kunne have været en handler mere.

Jette og jeg mødtes på dyrskuepladsen i Roskilde kl. 10. Vi fandt et godt sted til hundene og gik derefter rundt for at kigge på de to ringe, som vi skulle optræde i. Store Ring så STOR ud og torve ringen så lille ud… vi måtte se om vi kunne tilpasse os begge dele.

Rikke, der står for underholdningen på Store Hestedag kom og tog os med op til Store Ring, så vi kunne aflevere vores musik og lidt info til speakeren. Derefter tilbage for at gøre klar.

Make-up - så er vi klar til at være halloween uhyggelige!

Make-up – så er vi klar til at være halloween uhyggelige!

Vores første opvisning var i Store Ring kl. 12.15 og vi skulle være der ½ time før, så der var tid til at stå og kigge på de andre flotte indslag i ringen. Smukke heste og dygtige ryttere. Vi så bla. de tidligere polititheste optræde – det er nu trist, at de ikke længere er en del af Københavns Politi.

Og så var det vores tur. Vi havde præcist 10 minutter til vores rådighed, så Jette gik ind i den ene ende af den enorme ring og jeg gik ind i den anden. Vi satte revisitter op og da Jette var klar startede hun sit program. Straks hendes musik stoppede, sad jeg klar med Hero og så gik vi igang. Så vi spildte ingen tid i overgangen og derfor kunne vi nå to programmer samt at komme ind og forlade ringen igen.

Jeg så ikke så meget af Jettes optræden, for hun var helt nede i den anden ende af en kæmpe ring og jeg havde travlt med Hero, men Jette var glad og sagde, at det var gået helt super.

Hero

Hero

Hero flækkede en negl for et par dage siden og fik den efterfølgende trukket af og brændt, men heldigvis sagde dyrlægen god for hans weekend-opvisnings-planer og han var da også helt med på at skulle optræde. Han var meget begejstret. Han havde en lille bandage over såret, for at sikre, at han ikke stødte det der er tilbage af neglen, men der var intet at mærke på ham – men det har der nu ikke været på noget tidspunkt. Ikke engang da det lige var sket. Han slikker ikke i det og interesserer sig ikke for det. Jeg tror ikke, at han mærker det.

Vi lavede vores This Is Halloween program. Han er begyndt at kede sig lidt med det program og kende det for godt. så i den sidste tid har vi vedligeholdt Halloween, samtidig med, at vi har trænet nye ting og ind imellem fik vi mixet lidt af det nye ind i det ellers velkendte program. Jeg tror ikke, at det var noget man tænkte over, hvis ikke man kendte koreografien på forhånd og egentlig var det ok, fordi Hero faktiske koncentrerede sig om at få det rigtigt, hvilket var hele hensigten med at tage noget nyt ind i stedet for kun at træne hans program. Alt i alt var jeg godt tilfreds med vores optræden og publikum var begejstrede.

This Is Halloween

This Is Halloween

Tilbage ved bilerne og ca. 1 times afslapning inden vi skulle i gang i torveringen kl. 13.30. Vi snakkede lidt med Rikke, der roste vores Store Ring performance og lovede at være DJ når vi skulle i gang i torveringen… Og derefter så vi hende ikke igen! – Så da vi skulle i gang ved torveringen var der ingen DJ og igen der vidste, hvordan det noget avancerede anlæg virkede.

Vi fik lyd ud af anlægget og så gik vi i gang. Beat startede med at hjælpe mig med at fortælle om træningen og sporten. Han klarede det rigtig fint og var glad og tillidsfuld i ringen, på trods af, at publikum var ret tæt på. Da vi var færdige stod Jette klar med Gaia. De lavede deres Bølle Bob program, mens jeg hentede Biscuit og gjorde ham klar. Det var lidt stressende, at vi skulle nå at starte musik for hinanden samtidig med lyn kostume skift og hunde ombytninger, men vi klarede det.

Biscuit arbejdede super godt. Jeg er så tilfreds med ham. Der var ingen små kiks. Han var bare glad og arbejdede så flot.

Sidste hund var Jette og Addi. Argh! Vi kunne ikke få min CD ud af anlægget. Vi rodede med det – tændte og slukkede anlægget og pludselig kom den. Derefter ville den ikke læse Jettes CD. Ud med den og ind igen – yes, nu læser den! Og så i gang. Jette og Addi gjorde det super flot. Wooohoooo. Og så var vi færdige i torveringen.

Agility nede ved siden af Torveringen

Agility nede ved siden af Torveringen

Vi havde et par timer fri, hvor vi tog hundene med rundt og kigge lidt. Vi så DM i Pony Games, Western Ridning og Ridebane Springning og så var det tid til at gøre klar ingen. Make-up på og tøj skift og så op til Store Ring igen.

Vi skulle være der ½ time før, men fordi de var forsinkede, endte vi med at stå næsten 1 time og vente. Hundene slappede af og vi nød hesteshowet, så det var ok.

Der var Frieserheste, powerfuld små islændere for fuld udblæsning og min favorit – en spansk gruppe, der kombinerede smukke ryttere og heste med dansere på jorden. Det blev en super fantastisk oplevelse. WOW så smukt.

Denne gang gik Heros opvisning helt perfekt – han arbejdede flot og koncentreret. Jette var også glad for Addi, så dejlig afslutning på en god dag.

Tilbage til bilerne og pakke sammen og så hjem ad – det havde været en lang, men god dag.

Billeder fra dag 1- klik på et af de små billeder, for at åbne galleriet og se dem i større:

*

Søndag var en forholdvis afslappet dag. Vi skulle kun lave en opvisning i torveringen og Helle var der også, så der var mere tid mellem programmerne.

Jeg kom et par timer før vi skulle optræde og så gik Beat og jeg en hyggelig tur rundt mellem alle heste-aktiviteterne.

Beats hoved havnede under hegnet ind ti Store Ring... det var godt, at der ikke var en hest, der kom til at træde på ham!

Beats hoved havnede under hegnet ind ti Store Ring… det var godt, at der ikke var en hest, der kom til at træde på ham!

Da jeg kom tilbage til bilen, var Helle også kommet, så vi gennemlevede lige et par minutters hunde-hilse-kaos :). Og kort efter dukkede Jette også op og så var truppen samlet.

Danse truppen samlet: Gaia, Doffy, Addi Biscuit, Beat, Hero, Doggie, Cookie og Jazz.

Danse truppen samlet: Gaia, Doffy, Addi Biscuit, Beat, Hero, Doggie, Cookie og Jazz.

Gaia var helt vild for at komme i gang... :-D

Gaia var helt vild for at komme i gang… 😀

Vi kiggede lidt på de andre aktiviteter i torveringen inden det var vores tur.

Schæfer fri ved fod i alle aldre.

Schæfer fri ved fod i alle aldre.

Mere schæferhunde-arbejde

Mere schæferhunde-arbejde

Jagthunde

Jagthunde

Hero startede vores opvisning med at hjælpe mig med at fortælle om sporten og vores træning. Desværre var headset’et gået i stykker, så jeg havde kun en håndholdt mikrofon og den var rigtig svær at have i hånden samtidig med at jeg skulle arbejde med Hero, så vi gjorde det lidt kort. Derefter lavede Hero sit nye program for et publikum for første gang. Woooohooooo det gik faktisk rigitg rigtig godt. Jeg er mega stolt af ham. Især fordi han lavede ‘Scary Story’ i går, så der var lidt ‘program forvirring’ for ham, men han tacklede det super.

Biscuit lavede sit Lemon Tree program og han startede flot og kom også rigtig godt igen, men der var en sekvens midt i, hvor han følte sig meget presset over en af publikums hunde, der gøede ret tæt på ham. Jeg måtte lige støtte ham lidt ekstra. Biscuit var glad og oplagt – han kører rigtig godt i øjeblikket.

Da Biscuit kom ud, kunne jeg stå og nyde Helle og Doggie’s HTM program. Det så også fint ud og Doggie var i hopla. Helle følte sig vist lidt begrænset af den lille bitte ring. Hun kan jo normalt godt lide at brede sig.

Hygge i Camp Dog Dancing

Hygge i Camp Dog Dancing

Biscuit og Hero

Biscuit og Hero

 

Efter opvisningen skulle vi ud og kigge os omkring – denne gang var alle hundene med.

Biscuit mødte sit barnebarn Kiwi og det var kærlighed ved første øjekast – men det er det jo som regel, når Biscuit møde damer 😉

Biscuit og Kiwi

Biscuit og Kiwi

Vi så også DM i mounted games. Wooohoooohoooo, hvor er de sindsyge de ryttere. Det går vanvittigt hurtigt og de er frygtløse. Vi blev bange bare af at stå og kigge på dem. En enkelt rytter røg af, fordi en anden rytter red ind i hende i høj fart, men ellers skete der ingen ulykker. Det så bare vildt ud. Klik på billederne for at åbne galleriet og se dem i større:

Tilbage ved bilerne blev det til en lille kop kaffe og lidt frokost og så var det tid til at sige farvel og tak for et par dejlige Store Hestedage 2013.

Flere hestebilleder – igen… klik på et billede, for at se dem større 🙂

Hundene har fået en ekstra lækker godbid i aften – det havde de fortjent.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s