Slagelse Festuge

Vi kunne have sovet længe i morges… hvis ikke det var fordi jeg havde glemt at ændre mit vækkeur. Det ringede kl. 4.00 – fordi det var så tidligt jeg skulle op i går! Suk! Og selvfølgelig kunne jeg ikke falde i søvn igen, så der var god tid til en morgen luftetur inden Helle kom kl. lidt i 1.

Vi skulle til Slagelse og optræde ved Slagelse Festuge.

Vi troede, at vi skulle være klar kl. 15. Det viste sig at være kl. 15.30, så vi havde god tid til at gå rundt og nyde nogen af de andre opvisninger. Der var nogle ret flotte shows. Da vi kom, startede Falkoner opvisningen. De havde nogle rigtig fine og veltrænede fugle, men den ene af dem var i det uartige hjørne i dag. Når de slap den og prøvede at få den til at flyve mellem dem, så stak den af. Den satte sig op i et træ og nød hele virakket. Ind imellem fløj den helt tæt på publikum eller på falkoneren, for derefter at forsætte op i et andet træ, hvorfra den igen nød løjerne. Den havde en fantastisk fest og falkonerene tog det imponerende pænt – og publikum så ud til at more sig over den uartige fugl.

1

De lokale rottefængere var der, for at vise hvordan de bruger terriere i kampen mod rotter. De forklarede, at en terrier kan rydde en lade for rotter på ½ time. Det ville tage en mand uden hund en hel dag og mange flere rotter ville slippe væk. Det var facinerende at se rottehundene arbejde. De var så tændte og fokuserede og når de så en rotte, dræbte de den lynhurtigt og effektivt. En lidt makaber opvisning, men vildt interessant.

2

Der var mange andre flotte opvisninger at se på – det var et imponerende program Slagelse Festuge havde stablet på benene.

4

Mens Helle og jeg gik en tur rundt på pladsen sammen med Beat og Cookie, slappede Jazz, Doggie, Hero og Biscuit af i bilen. Eller dvs. Biscuit slappede ikke af… Han futtede rundt og undersøgte bilen for interessante sager og han fandt sørme Helles pose med godbidder… den store pose fyldt med lækre hjemmelavede godbidder, som Helle skulle have givet til Jazz og Doggie, når de skulle optræde…. Biscuit blev enig med sig selv om, at det nok var bedre, hvis han spiste godbidderne, så det gjorde han.

Tid til vores opvisning… Hero var første hund og han var så sej. Han arbejdede så flot – det var en super performance og jeg var vildt glad, da vi gik ud. Helle og Jazz viste Ice Age mens jeg skiftede tøj til Biscuits Wonderful Copenhagen. Hold da op! Det var hårdt arbejde, at få Biscuit gennem sin sit program! Han var mæt og ikke særlig interesseret i at bevæge sig ret meget. Og de lækre fiskefrikadeller, som jeg kunne tilbyde ham trak ligesom ikke rigtigt. Det var ikke en dårlig optræden, men han lod mig godt nok arbejde for det!

3

Helle sluttede med Doggies All That Jazz program og så blev vi kaldt ind i ringen igen til en ‘æresrunde’. Hundene fik lov til at piske rundt i ringen og holde fest, mens publikum klappede. De hyggede sig så meget.

Vi pakkede sammen og så gik det ellers hjemad. Det har været en hård men fed weekend både for hundene og jeg.

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s