Store Hestedag

Det er lidt trist at vågne op til silende regn, når man ved, at man skal være udendørs til dag 2 af Store Hestedag det meste af dagen…

Men så kan jeg da glæde mig over, at dag 1 – i går – var en skøn dag med solskin og varmt vejr.

Jeg startede lørdagen med en gåtur i Akademihaven, så hundene var luftet og derefter gik turen til Roskilde. Jeg mødtes med Helle og Jette uden for området og så fulgtes vi ind på pladsen. Vi fandt et godt sted at holde og så fik vi lige en kop kaffe, inden vi skulle i gang. 

6

Der var forskellige opvisningshold, der optrådte i hunde-ringen inden os. Politihundeforeningens viste forsvarsarbejde og lydighed. Det fedeste var en lille Chihuahua, der havde lært det samme som de store hunde. Det var så sejt – jeg er vild med, når små hunde bliver trænet og behandlet lige som store hunde. Og den her lille Chihuahua var ihvertfald bevis på, at det godt kan lade sig gøre. 

3

Der var også et opvisningshold med mange forskellige racer, der viste alle mulige sjove ting – en hund, der sprang gennem ildringe, en hund der apporterede en pølse mv. Rigtig fin underholdning. 

5

Vores opvisning gik rigtig fint. Vi startede med Gaias Bølle Bob, derefter talte jeg lidt om træning og viste Biscuits Wonderful Copenhagen. Så kom Helle og Doggie med Shine og endelig Jette med Addi og 9 to 5.

1

DSC_0147

Vi var først lige færdige med opvisningen i hunde-ringen, da vi skulle gøre klar til opvisningen i Store Ring 45 min. senere. Rekvisitter og udstyr på vognen, omklædning og hunde klar… Vi undervurderede hvor lang tid det ville tage, at komme gennem menneskemylderet og om til indgangen af store ring og desuden havde vi forventet, at der ville være lidt forsinkelse i ringen – det var der ikke. Resultatet blev, at Hero gik ind og lavede sit program uden nogen form for forberedelse mentalt. Han var sej! Han missede et enkelt trick og der var lidt fnidder med en af hans bakkeøvelser fordi han gerne ville lave programmet hurtigere end musikken og vi havde ikke lige fået forstærket impuls-kontrol inden vi gik i gang (det er en fast bestand-del af Heros normale opvarmning), men bortset fra det, så var han rigtig sej. Super Hero.

Helle og Jazz lavede en super flot Ice Age opvisning og Jette med Addi sluttede med også at lave en flot 9 to 5. Alle vores hunde arbejdede godt i Store Ring og jeg synes, at vi præsenterede sporten på bedste vis. 

4

Da vi kom tilbage til bilerne lignede der kaos! Vores udpakning og hurtige skift mellem den ene og den anden opvisning havde resulteret i to forsæder på min bil, der var dækket af tøj, tæpper, træningsudstyr osv. Det krævede en effektiv oprydning, at få pakket sammen igen.

Drengene og jeg sluttede dagen med at gå en tur rundt på pladsen og med at nyde nogen af de flotte hesteopvisninger i Store Ring; ponytrav, western ridning, Frieser Show, franske krigsheste og meget mere…

2

Nu gør vi os klar til igen at køre mod Roskilde… og så håber vi, at regnen stilner af inden vi når frem!

Dette indlæg blev udgivet i Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s