Nord-holdets træning

Fordi der er to mesterskaber i samme weekend i år, så er der også to landshold. Nord-holdet, der skal til Nordisk Mesterskab i Lilleström og Syd-holdet, der skal til OEC i Stuttgart. Drengene og jeg har valgt, at vi helst vil til NM i Norge, så vi er på Nord-holdet og vi mødtes med resten af holdet til landsholdstræning i en hal i Ringsted i dag.

Vi trænede hver især i 30 minutter. Inden vi gik i gang, fortalte vi de øvrige på holdet, hvad vi ønskede at arbejde med.

Helle er ved at lave nyt program med Doggie og hun ville gerne have nye ideer til hendes egen performance. Renate så også en helt anden start til programmet og da Helle testede hendes ide, så fungerede det rigtig godt, så det vil Helle gå videre med.

Doggie

Hos Jette og Addi blev der hovedsageligt rettet lidt op på de små skavanker, som opstår, når man har lavet mange opvisninger og hunden har fået lidt for frie tøjler. De blev super skarpe på en række områder og det så rigtig godt ud.

2

Med Biscuit arbejde jeg på, at han ikke lod sig distrahere af klappen og hujen. Min stakkels hold kammerater måtte klappe og klappe og klappe 🙂

Biscuit

Renate og Muffin er også ved at lave nyt program – de er kommet godt i gang og det ser meget nydeligt ud. Deres musik er rigtigt fint til dem – perfekt tempo til Muffins og det er lige Renate og Muffins stil. Et ‘feel-good’ program.

Muffin

Marianne og Pheobe arbejdede på power og energi i deres performance og det havde de. Pheobe var i fin form! De fik også justeret et enkelt trick, så det passer bedre til Pheobe. Det kører rigtig godt for dem.

Pheobe

Helle og Jazz gik i ringen og lod som om, at det var konkurrence og lige da Jazz arbejdede aller-bedst kom belønningen. Bagefter blev et par af de svære områder forstærket. De er også super godt kørende – ingen grund til at være bekymrede for dem.

Jazz

Jette og Gaia så jeg ikke så meget – de trænede mens jeg varmede Hero op, men det jeg så, så overbevisende ud. De er reserver på Nord-holdets freestyle sektion.

Gaia

Hero har siden Store Hestedag for 2 uger siden, arbejdet målrettet og intenst på hans nye program. Der er ret mange meget svære sekvenser i den nye koreografi og dem har vi knoklet for at forstærke. I dag lavede han for første gang hele koreografien i et stræk og selv om det var hektisk og der skulle mange stop til, så var der også rigtig meget, der fungerede. Vi rykker virkelig i øjeblikket, men vi arbejder også for det.

Hero

Fordi vi lavede programmet inde i en hal, kunne jeg se, at der er sekvenser, som vi nødvendigvis må lave noget om på. Der er ingen jordisk chance for, at vi kommer til at kunne være i en 20 x 20 m ringe, hvis ikke vi retter det lidt til.

I morgen skal Hero have hviledag – det må både krop og hoved have brug for og han har ihvertfald fortjent det.

Vi sluttede med fri træning på gulvet – og da både Hero og Biscuit havde lavet rigeligt, så fik Beat lov til at komme ud der og hygge sig med heelwork 🙂

Beat

Tak til Nord-holdet for en rigtig hyggelig eftermiddag.

Dette indlæg blev udgivet i Landshold, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s