Nordisk Mesterskab – rejsedag

Drengene og jeg kørte hjemme fra kl. 7.30 og var hos Helle 45 min senere. Vi pakkede mine ting over i Anders’ bil (Helles kærestes bil, som vi skulle køre i) og derefter afgang mod Lillestrøm. Turen gik fint – det er jo nærmest lige ud hele vejen…

1

Vi stoppede ca. halvvejs og tog hundene ud på en rigtig hyggelig gåtur. Det var det perfekte sted vi stoppede, for man kunne faktisk gå en rigtig tur og ikke bare gå rundt på en rasteplads.

3

Sidste halvdel af turen foregik i tusmørke – vi var overraskede over hvor hurtigt tusmørket satte ind – og senere kom der også regn. – Men i Norge i november, var vi taknemlige for, at det ikke var sne!

Trafikken de sidste 10 km var vanvittig. Vi holdt stille mere end vi kørte, så det føltes som meget lang vej og det var skønt at blive mødt på hotellet af Jette og Addi, få pakket vores ting ud og finde os til rette. Vi tog lige ½ time på værelserne, så hundene kunne finde sig lidt til rette og kl. 18 mødtes vi med Jette til aftensmad.

Der var ikke meget at vælge imellem på menu kortet, men det der var, så fint ud. Vi bestilte hver en burger til kr. 185,- og tænkte, at så måtte den også være god. Men nope! Det var sådan en “pap-burger” som du kan købe på en dansk rasteplads cafe til 40 kr. Øv 😦 Men vi hyggede os alligevel over maden 🙂

2Efter maden luftede vi hunde og så gik Jette ind for at slappe af og Helle og jeg mødtes på mit værelse og udveklsede NM gaver. Naaaiiiii hvor hyggeligt!

4

Vi skulle også spille spil, men Helle snød ( 😉 ) så det var godt, at Pia ringede og sagde, at hun var kommet, så vi kunne pakke spillet sammen og gå ned og tage imod hende og Mikkel.

Dejligt at se Pia – træt med i god behold – nu mangler vi kun to og så er holdet samlet.

Sengetid og klar til en ny og spændende dag i morgen 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Landshold. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s