Norsk Mesterskab 2014

Lørdag morgen kørte jeg hjemmefra… først en gåtur med hundene, så videre til Næstved for at aflevere Beat hos min far, videre til Lille Skensved med Hero og Biscuit og endelig ankomst til Kastrup lufthavn.

Det tog en time at komme gennem Security i lufthavnen. Der var vildt mange rejsende. Jeg forestillede mig slet ikke, at lørdagen 14 dage før jul kunne være en stor rejsedag. Heldigvis var jeg i ok tid, så det var ikke et problem.

Oslo

Oslo

Kl. 14 lettede flyet mod Oslo… Og videre med Flytoget til Oslo Centrum, hvor jeg fandt mit hotel og blev checket ind. Phew! Sikke en lang rejse! – Men jeg var inviteret til at dømme Norsk HTM (Dog Dancing) Mesterskab og jeg holder meget af at komme til Norge og være sammen med de norske dog dancere, så det var hele den omfattende rejse værd!

Clarion Hotel Royal Christiania

Clarion Hotel Royal Christiania

Jeg nåede et hurtigt bad – det trængte jeg til efter rejsen – inden Signe hentede mig i lobbyen og tog mig med ind til naboen ‘T.G.I. Friday’ (restaurant), hvor vi mødtes med Ellen og Nina til en hyggelig middag og fik diskuteret verdens-situationen, fremtidige hvalpe og dog dancing generelt.

Jeg gik tidligt i seng efter en lang dag.

Lørdag hentede Ellen mig uden for hotellet og vi kørte til Drammen, hvor det norske mesterskab i Heelwork To Music og Freestyle blev afholdt.

Konkurrencen blev afholdt i en super fin hal med et godt underlag af kunstgræs. Rigtig gode forhold.

Ekvipagerne fik lov til at gå i ringen til banevandring uden hund og kl. 11 gik konkurrencen i gang.

Banevandring uden hund

Banevandring uden hund

Det var dejligt, at alle 3 dommere var enige om de to vindere.

Vi havde alle 3 Jessica Karlgreen med Border Collie Izi som Norsk Mester i HTM. Hun har tidligere i år vundet individuelt VM og NM Sølv, så det var ikke overraskende, at det var hende, der stod øverst på sejersskamlen, men ikke desto mindre var det en velfortjent sejr.

Jessica og Izi

Jessica og Izi

Vi havde også alle 3 Marianne Aas som Norsk Mester i Freestyle sammen med Australian Shepherd Vikki. Hun havde en rigtig god dag og lavede en strålende performance. Der var ingen tvivl om, at hun var dagens vinder.

Marianne og Vikki

Marianne og Vikki

Efter Norsk Mesterskab, var der officiel kl. 1 og 2 konkurrence, som jeg også dømte. Kvaliteten blandt de norske ekvipager er steget siden sidst jeg dømte der. Der var nogle rigtig dygtige hunde og handlere i kl. 1 og 2. Bare vent – det varer ikke længe før Norge for alvor vil begynde at blande sig i top-opgøret ved de internationale mesterskaber.

Julestemning i dog dancing ringen :-)

Julestemning i dog dancing ringen 🙂

Flotte præmier til Norsk Mesterskab

Flotte præmier til Norsk Mesterskab

Ooooh og jeg fik hilst på min bedste favorit hund i hele verden!!! Lille Tardis har jeg været vild med siden jeg så ham første gang, da han kun var en lille baby. Nu er han ca. 2½ år gammel og stadig en skøn fyr. Han er en Chinese Crested ejet af Eirin Brunsby og det er hans skyld, at jeg nu kigger på Chinese Crested og Powder Puff hver gang jeg får en chance. I søndags fik jeg også hilst på Maja og 5 mdr. gamle Kelly – 2 dejlige Powder Puff piger. Awwww jeg er forelsket.

Øverst fra venstre: Tardis, Maja, Kelly og Tardis

Øverst fra venstre: Tardis, Maja, Kelly og Tardis

Efter konkurrencen, kørte Ellen mig til lufthavnen – ca. 1 times kørsel. Og så var det tid til at tage afsked med Norge og mine norske venner. Altid trist at sige farvel, men dejligt at være på vej hjem til mine egne hunde.

Jeg landede planmæssigt i København kl. 21 og var hjemme lidt over midnat! Og op og på arbejde i morges… Såh nu trænger jeg til weekend igen 😉

Tusind tak til Norsk Freestylsforeningen for en spændende weekend og til alle deltagerne ved konkurrencen for de flotte programmer, som jeg fik æren af at dømme.

Dette indlæg blev udgivet i Dommer. Bogmærk permalinket.

Et svar til Norsk Mesterskab 2014

  1. Toteia.net siger:

    Koselig lesing! =) Jeg fikk dessverre ikke reist innover i år – men neste år er vi forhåpentligvis å se i ringen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s