Skøn HTM dag i Hangaren – Dobbelt konkurrence i Rønde

Fredag eftermiddag kørte Helle og Doggie ind ad Thorsvej og vi var klar til at tage imod hende. Hendes ting blev pakket over i min bil – og der er læs på en lille Yaris, når der skal være 2 personer, 4 hunde og udstyr til 2 HTM konkurrencer!

1

Læs på!

Afgang mod Mols Bjerge og Hangar 17 – ankomst 2½ time senere. Det tog kortere tid at komme derover, end vi havde forventet, så da Katha ankom med dejlig varm pizza, var Helle og jeg allerede installeret i campingvogn og Hangar med alt vores udstyr.

En hurtig luftetur og så var det pizzatid. Mums – og også lige tid til at vende verdens-situationen med Katha.

Så var det tid til at gå i gang med de sidste forberedelser til stævnet. Katha og hendes team havde allerede haft travlt i hallen, så det hele så fantastisk ud. En flot ring og et bugnende præmiebord. Der var oven i købet installeret wifi i hallen, som alle frit kunne logge på. Det er helt utroligt, hvad Katha og hendes hjælpere har formået at gøre med den gamle tyske fly hangar. Som den fremstår i dag, kan jeg dårligt forestille mig bedre trænings- og konkurrencehal.

4

Flotte præmieborde

Vi åbnede de stævnekasser, som jeg havde hentet hos DKK et par dage før påske og som indeholder alt det vi skal bruge, for at afholde en DKK konkurrence. Åh åhhhh… jeg bladrede indholdet igennem… og en gang til…. og en 3. gang…. Nope, der var ingen dommersedler! DKK dobbelt konkurrence – der skulle bruges ca. 180 dommersedler og der var ingen!

En hurtig opringning til vores HTM sekretær hos DKK (tak fordi du tog telefonen i din påskeferie) viste, at de vist lå i vindueskarmen i DKKs printerrum. Ahhh ok, nå men det må vi jo så løse.

Katha og jeg kørte hjem til Katha og fik lavet en ny dommerseddel – det lykkedes på mirakuløs vis. Katha har lige fået Mac computer og ingen af os kunne rigtigt finde ud af at bruge den, så vi endte med at åbne et gammelt dokument, som hun havde liggende og lave det om til en dommerseddel. Vi kunne ikke få den til at åbne et nyt dokument. Print 200 stk.  og så i gang med at udfylde hunds navn, handler navn og klasse i hånden. Det gjorde Katha og jeg, mens Helle sorterede i bunker til de forskellige dommere. Phew! Krise afværget – godt vi opdagede det dagen før og ikke om morgenen.

Helle sorterer dommersedler

Helle sorterer dommersedler

Da vi var færdige i hallen, var det tid til at sige godnat. En travl dag ventede forude.

Godnat drenge - sov godt :-)

Godnat drenge – sov godt 🙂


Ahhh Helle og jeg vågnede tidligt. Jeg gik tur med hundene, så de var luftede inden dagen for alvor gik i gang og derefter en stille stund med morgenmad og kaffe inden det hele gik løs.

Wooohooo sikke en dag – jeg var dommer i dagens første klasser, derefter havde jeg en halv time til at varme Hero op og få ro på ham. Det er faktisk så lang tid, jeg har brug for, for at få en god performance med ham. Han dur ikke til de hektisk ‘hiv-ud-af-buret-og-gå-i-ringen-rutiner’, som mine tidligere hunde har kunnet kapere, ved de konkurrencer, hvor jeg både skulle være arrangør, domme og konkurrere. Jeg er simpelthen nødt til at prioritere mere tid til ham, hvis det skal være fair, at stille op med ham.

Og i Rønde havde jeg den tid til ham og det var dejligt. Vi havde optimal forberedelse og jeg gik i ringen med en god og afslappet følelse i maven. Og Hero var en stjerne! Hold da op, hvor var han sej. Han var rolige og der var kontrol. Det var ikke bare Hero i fuld fart frem og mig, der prøvede at hænge på. Vi samarbejdede… Det føltes vildt godt at være i ringen med ham. Jubiiiii, hvor var jeg glad. Han endte også med at vinde klassen, men det var close race, for Pernille med Zion havde samme pointtal – 27,07 – som os, men Hero havde bedste udføresels-point, og det er det, der er afgørende, hvis der er pointlighed i freestyle.

9

Super dygtige Hero

Tilbage bag dommerbordet – men først efter at have belønnet Hero og skridtet lidt af 🙂

Frokostpausen blev noget hektisk. Beregner programmet drillede, så vi kunne ikke få resultatlisterne til at passe. Det tog en evighed, så vi var første lige klar med resultaterne lige inden næste konkurrence gik i gang – øv ingen tid til frokost og kun tid til en lille bitte luftetur med hundene for Jette, pointberegner Nina og jeg.

Travle dommere og beregnere

Travle dommere og beregnere

I konkurrence 2, gik opvarmningen med Hero rigtig fint, men jeg kunne mærke at han var brugt og besluttede, at hvis noget ikke gik som det skulle, så ville jeg bare træne i konkurrence 2. Hero havde gjort det så flot tidligere på dagen, så der var ingen grund til at presse en dårlig performance igennem, fordi jeg ville for meget på for kort tid.

Vi kom i ringen og starten gik fint. Hero arbejdede rigtig nydeligt. Men da der gik lidt kludder i et trick, kørte han op og begyndte at blive fjollet og så stoppede jeg, dækkede ham af, hentede hans legetøj og gik tilbage til en del af programmet, hvor jeg mente, at jeg ville kunne få succes. Det fik jeg og så kunne jeg belønne for det.

Jeg har en rigtig god fornemmelse i maven efter Rønde konkurrencen. Hero var en stjerne og jeg træf de rigtige beslutninger for ham. Hvor var det bare en god dag.

Super stemning i Hangaren

Super stemning i Hangaren

Tilbage bag dommerbordet og pludselig var vi færdige. Heldigvis gled præmieoverrækkelsen bedre i anden omgang. Der var også flotte gaver til dommere og hjælpere.

Oprydning – her gav alle en hånd med, så det gik stærkt.

Og som en ekstra bonus fik Helle og jeg en dejlig madpakke med, som vi kunne spise i bilen, for hold da op, hvor var jeg blevet sulten.

Tak til Katha og hele Hangar 17 teamet for fantastisk værts-skab! Og tak alle for en god dag.

En dejlig weekend med en masse flot dog dancing!

En dejlig weekend med en masse flot dog dancing!

Dette indlæg blev udgivet i Dommer, Hero, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s