HTM konkurrence i Årslev

Hero

Da konkurrencen i Årslev blev annonceret, syntes jeg, at den lå for tæt på at Jazz skulle føde til, at jeg ville tage med. Tænk nu, hvis jeg sad på Fyn, når min hvalp blev født. Jeg tilmeldte kun en hund, fordi jeg egentlig ikke troede, at jeg ville tage afsted. Men så fik Helle og jeg regnet lidt på fødsels-tidspunktet og det viste sig, at jeg godt kunne deltage.

Og så fik jeg helvedsild og har været træt og irritabel fordi det gør ondt og klør, så hundetræning var ikke lige det jeg havde mest lyst til. Så derfor gav det ikke meget mening, at deltage i en konkurrence, men i den sidste uge, har Helle har været godt til at lokke mig  med ud og træne også selv om hun ikke selv træner noget særligt i øjeblikke (der er gået drægtighed i den hjemme hos hende), så i slutningen af sidste uge, besluttede jeg alligevel, at køre til Fyn og stille op – også selv om jeg kun havde tilmeldt en hund.

Og Biscuit var bestemt ikke ked af kun at være med på en kigger. Han har rå-hygget. Hilst på en masse hunde og mennesker og fået SÅ mange godbidder, som hans store blå øjne har lokket ud af alle mulige. Han har haft en fest.

Biscuit

Beat har vist også hygget sig ok. Der var plads nok rundt om os til, at han også kunne sidde ude og hygge.

Og Hero var selvfølgelig begejstret for at få lov til at komme ud og vise sig frem. Han var mega dygtig. Han satte ikke en pote forkert i sit Oliver Twist program. Han var så sej. Han sang lidt rigeligt med på musikken (vov vov vov), men det var også nærmest det eneste, som jeg kunne sætte en finger på. Woooohoooo super fantastiske fyr.

3

Han vandt Freestyle kl. 3 med rigtig flotte points.

Hero

Jeg fik en godt grin, da en af arrangørene kom og spurgte hvad det var for hvalpe, der var til salg??? Øhhh hvalpe til salg???? Ahhhh jeg havde sat Heros Boy For Sale rekvisit skilt op for at skræme lidt for Heros udsyn, så han ikke lå og stressede over al den spændende aktivitet i ringen og der var åbenbart nogen, der havde taget skiltet ret bogstaveligt 😀

1

Det var dejligt at være sammen med HTM venner fra begge sider af vandet og på trods af, at det startede med storm og små-regn, så blev vejret rigtig fint op ad dagen. Stormen blev dog ved – godt jeg havde taget telt med!

Tak til DKK kreds 3 for en god dag.

Dette indlæg blev udgivet i Hero, Konkurrence. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s