Roskilde Dyrskue

DSC_0004

Hold da op, hvor var der mange mennesker i Roskilde. Trafikken op mod dyrskuet var vanvittig. Det tog 2 timer at køre en tur, der normalt tager 45 minutter. Og jeg havde planlagt at gå lidt rundt og kigge på dyrene inden Hero og jeg skulle optræde, men for det første, så var der ikke tid til de, da først vi var kommet gennem trafikken og for det andet, så ville det have været synd for hundene, at slæbe dem rundt i det mylder.

Hero og jeg skulle lave opvisning i Store Ring kl. 12.30 – 13.00. ½ times show og Renate og Lone havde lovet at hjælpe os. Vi havde aftalt at mødes kl. 11.30 – men Renate og Lone sad også fast i trafikken, så de kom først frem lidt i 12. Det betød at der ikke rigtigt var tid til at checke vores musik ind, fordi showet i ringen allerede var gået i gang – resultat: vi fandt først  ud af, at Renates ene CD ikke kunne spilles på dyrskuets anlæg, da vi stod i ringen.

Renate med Muffin

Renate med Muffin

Renate skulle have åbnet showet med Muffin, men det var hele tiden Heros musik de startede… det viste sig senere, at det var fordi Muffins musik ikke virkede, men det kunne vi jo ikke vide da vi stod langt væk fra lyd-tårnet nede i den enorme ring. Vi undrede os bare over, at vi ikke kunne få det rigtige nummer på.

Hero

Hero

Efter 3. forsøg på at få musikken sat rigtigt i gang, opgav jeg og kastede mig ud i Heros program. Det var jo alligevel hans musik der spillede.

Hero var en sej fyr – uden nogen form for forberedelse, performede han så godt som fejlfrit. Meeeega sejt gået.

Hero

Hero

Efter det, snakkede jeg lidt om træning og om dog dancing og i mellemtiden, fik vi lige lavet et hurtigt lyd-check. Yep, næste nummer var Pumas, så Lone gjorde klar og Renate skiftede tøj til Beans kostume.

Lone med Puma

Lone med Puma

Mens Puma optrådte, fik jeg sikret, at det var Beans CD, der kom på… Og Beans arbejde så flot og tog virkelig revanche for stakkels Muffin, der aldrig fik lov til at vise sit program.

Renate med Beans

Renate med Beans

Hold da op – det blev ½ times træning i at improvisere og holde tungen lige i munden, for ikke at lade publikum mærke, at vi virkelig var oppe i mod Murphy’s Lov – alt hvad der kan gå galt går galt. Men heldigvis virkede det ikke så rodet som det føltes – vi fik meget positivt feed back bagefter. Folk var begejstrede for vores hunde og vores optræden. Og vi havde det da også rigtig sjovt mens det stod på.

Dette indlæg blev udgivet i Hero, Opvisning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s