Dejlig dag i Hvalsø

Massere af hvalpe i Hvalsø - de 3 hvalpehold blev fyldt op på ingen tid!  Her en lille puddel på 12 uger sammen med Gollum.

Massere af hvalpe i Hvalsø – de 3 hvalpehold blev fyldt op på ingen tid!
Her en lille puddel på 12 uger sammen med Gollum.

Hvalsø Hundevenner havde indskrivning til nye hvalpehold i dag og da Helle har fået mig overbevist om, at det er der vi skal træne, så mødtes vi på parkeringspladsen ved 12 tiden (undskyld jeg kom for sent, Helle) og gik ind for at blive skrevet op. Wooooohoooo, der var mange mennesker. De startede kl. 12 og 20 min. over 12 fik Helle og jeg de to sidste pladser på et hvalpehold! Jubiiiiii, jeg glæder mig til at starte op til ‘rigtig’ hundetræning med Gollum.

Da vi var blevet skrevet op, lånte vi et hjørne af Hvalsø Hundevenners træningsbane og trænede alle 8 hunde.

Gollum - heelwork

Gollum – heelwork

Og Ex-it Heelwork Begge hvalpe er godt i gang med deres heelwork træning, men Helle og jeg har forskellige indgangsvinkler til træningen, så de er meget forskellige i deres måde at arbejde og træne. Spændende at følge hvordan det udvikler sig.

Og Ex-it Heelwork
Begge hvalpe er godt i gang med deres heelwork træning, men Helle og jeg har forskellige indgangsvinkler til træningen, så de er meget forskellige i deres måde at arbejde og træne. Spændende at følge hvordan det udvikler sig.

Gollum sluttede sin træning med at lege med sin trækkelegs-pind. Woooohoooo det er noget han kan bruge :-)

Gollum sluttede sin træning med at lege med sin trækkelegs-pind. Woooohoooo det er noget han kan bruge 🙂

Vi trænede hvalpene først og da de havde trænet, kom de ind i mit store blå bur sammen – det er i øvrigt det bur de også blev født inde i 🙂 – så de kunne lege og tumle mens de voksne hunde trænede. De er rigtig gode til at lege og tumle og når de er færdige med det, så lægger de sig side om side og kigger på de voksne hunde, der træner. Ex-it bliver som regel færdig med at tumle lidt før Gollum og så de nogle diskussioner om det, men alt i alt er de vist begge ret tilfredse med den ordning.

Gollum og Ex-it i det store bur, som de også blev født i <3

Gollum og Ex-it i det store bur, som de også blev født i ❤

Jeg ved ikke hvad det var, men det var bare super fed træning i dag. Ikke fordi hundene arbejdede bedre eller anderledes end de plejer, men både Helle og jeg var bare super motiverede, vejret var skønt, træningsbanen var god og det var bare en dejlig dag.

Turbo Hero er ved at pudse formen af inden sensommerens opvisninger

Turbo Hero er ved at pudse formen af inden sensommerens opvisninger

Hero træner normal ikke med tennisbolde, men han elsker dem og i øjeblikket ser han så tit Gollum få lov til at lege med en, så jeg forbarmede mig over ham og legede med tennisbold i dag. Øjjjj han var begejstret.

Hero træner normal ikke med tennisbolde, men han elsker dem og i øjeblikket ser han så tit, at Gollum få lov til at lege med en, så jeg forbarmede mig over ham og legede med tennisbold i dag. Øjjjj han var begejstret.

Gollums mor og Heros søster Jazz - fuld fart frem

Gollums mor og Heros søster Jazz – fuld fart frem

Søde, skønne, smukke Biscuit - Leonard Cohens 'Dance Me'

Søde, skønne, smukke Biscuit – Leonard Cohens ‘Dance Me’

Her kommer Pippi Langstrømp. Tjolahop tjolahej tjolahopsasa...

Her kommer Pippi Langstrømp. Tjolahop tjolahej tjolahopsasa…

Beat og Cookie - best of friends

Beat og Cookie – best of friends

Da vi var færdige med træningen og havde pakket sammen, kørte vi i skoven og gik en tur med alle 8 hunde. Vi kunne ikke gå kæmpe-langt, for hvalpene var efterhånden godt trætte, men det var en fin tur og Gollum og Ex-it demonstrerede ægte søskende-kærlighed… De deltes fint om at spise en l***, som de fandt i skovbunden. Gollum åd den første klump på vej ud og Ex-it tog den næste på vej tilbage. Aiiiiii altså I to! Addddddd!

Dette indlæg blev udgivet i Beat, Biscuit, Gollum, Hero, Træning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s